AMINO ALLST 2500, 300tab

AMINO ALLST 2500, 300tab

Amino 2500 fabricat de All Stars contine concentrat proteic din zer si hidrolizat proteic din zer.
-72.6% proteine
-7% carbohidrati
-1% sare
-cu peptide din zer bioactive
-33 portii
-calitate premium
-testat antidoping

Descriere

Profilul de aminoacizi pentru 9 tablete (16,9 g proteina)
Alanina                       815 mg    Histidina                   436 mg    Prolina                        973 mg
Arginina                      389 mg    Izoleucina                  971 mg    Serina                         844 mg
Acid aspartic                1820 mg    Leucina                    1751 mg    Treonina                      1150 mg
Cisteina                      371 mg    Lisina                     1517 mg    Triptofan                      274 mg
Acid glutamic                3190 mg    Metionina                   360 mg    Tirosina                       376 mg
Glicina                       294 mg    Fenilalanina                521 mg    Valina                         863 mgSinteza proteinelor este un proces complex in care sunt implicate numeroase formatiuni celulare, enzime precum si ”caramizile” din care sunt alcatuite proteinele in sine, aminoacizii. Informatia necesara pentru sinteza unei proteine se gaseste in acidul deoxiribonucleic (DNA) din nucleul celulei. Printr-un proces numit transcriptie, ce are loc in nucleul celulei, informatia din DNA este transcrisa intr-un alt acid nucleic, acidul ribonucleic (RNA) care paraseste nucleul si impreuna cu formatiunile celulare numite ribosomi realizeaza sinteza proteinei, aminoacizii adaugandu-se unul cate unul la catena proteinica in formare. Dupa terminarea sintezei, in unele cazuri, in diverse compartimente ale celulei, au loc si modificari structurale ale proteinei sau se mai pot adauga diverse glucide, lipide sau alti compusi in structura catenei, vitale pentru activitatea biologica a unei proteine date.
Proteinele au numeroase roluri in organism, fiind prezente in toate celulele. Un tip de celula in care ponderea lor este majoritara este celula musculara, responsabila, alaturi de sistemul osos, de miscare. Pentru a facilita mentinerea si cresterea masei musculare, un aport de aminoacizi la momentul oportun prezinta o mare importanta.
Marea majoritate a proteinelor din regnurile vegetal si animal sunt constituite dintr-un numar restrans de aminoacizi (cca. 20). Cu toate ca exista unele asemanari intre proteinele gasite la specii diferite, in organismul uman adult proteinele din alimente sunt mai intai descompuse cu ajutorul sistemului digestiv in aminoacizii constituenti, care sunt utilizati in continuare pentru sinteza proteinelor proprii organismului. Astfel, necesitatea asigurarii tuturor aminoacizilor importanti pentru sinteza proteinelor justifica alegerea anumitor alimente ca surse de proteine, in functie de aminoacizii prezenti sau absenti intr-un aliment dat.
Exista aminoacizi care nu pot fi sintetizati in organismul uman si care, din acest considerent se numesc esentiali. Acest lucru nu inseamna ca aminoacizii care sunt sintetizati si in organism sunt mai putin importanti, ci doar faptul ca primii pot fi procurati dintr-o singura sursa: alimentele.
Zerul, obtinut din lapte la fabricarea branzei, este des intalnit in compozitia produselor destinate cresterii masei musculare deoarece proteinele din zer contin toti aminoacizii esentiali, fiind in acelasi timp usor de digerat.
Suplimentul alimentar Amino 2500 fabricat de All Stars contine concentrat proteic din zer si hidrolizat proteic din zer. La fabricarea concentratului proteic din zer scopul este de a indeparta, prin diverse metode, apa si o parte din glucide si lipide, pentru a obtine un produs bogat in proteine. Hidrolizatul proteic din zer este constituit din proteine din zer supuse unui proces numit hidroliza, care imita procesele ce au loc in sistemul digestiv, adica descompunerea proteinelor in unitati mai mici, mergand pana la aminoacizi. Astfel, proteinele din concentratul proteic din zer sunt digerate si absorbite mai lent in comparatie cu  proteinele din hidrolizatul proteic, asigurand muschilor un flux de aminoacizi la scurt timp dupa administrarea produsului, pana ce proteinele ”intacte” din concentrat sunt digerate.
Amino 2500 se comercializeaza sub forma de tablete, administrarea produsului la momentul oportun fiind foarte facila. Aportul de aminoacizi in combinatie cu un program de antrenamente este esential pentru cei care urmaresc mentinerea si cresterea masei musculare.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1278 / 01.06.2016


Mod de administrare: ca supliment alimentar, 9 tablete Amino 2500 per zi. In zilele in care va antrenati, consumati 3 tablete cu 30-60 minute inainte de antrenament, 3 tablete imediat dupa antrenament si 3 tablete la culcare. In zilele in care nu va antrenati, consumati 3 tablete dimineata pe stomacul gol, 3 tablete inainte de masa de pranz si 3 tablete la culcare.

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.