AMINO BCAA ALLST, 560g

AMINO BCAA ALLST, 560g

Info nutritional hyper amino bcaa

Hyper Amino BCAA contine proteine din zer, aminoacizi, vitamine si minerale, fiind indicat celor care doresc mentinerea si cresterea masei musculare.
Acesta contine:
- 65% proteine (hidrolizat proteic din zer si izolat protein din zer)
- aminoacizi cu catena ramificata leucina, valina, isoleucina
- arginina, ornitina si glutamina
- testat antidoping
- 20 portii
- usor de preparat

Aroma
RXS160

Descriere

Proteinele fac parte din categoria macronutrientilor, impreuna cu glucidele si lipidele. In organism au numeroase functii de indeplinit, e.g. fac parte din constitutia enzimelor, citoscheletului, sunt implicate in transportul substantelor in si din celula, au un rol important in contractia musculara s.a. Necesarul zilnic de proteine este de 50 g, aceasta valoare insa nu este absoluta. Unul din factorii care duc la cresterea necesarului de proteine este activitatea fizica, necesarul crescand semnificativ cu cresterea intensitatii exercitiilor sau antrenamentelor.
Proteinele sunt constituite din aminoacizi, in organism fiind descompuse in aminoacizii constituenti ca urmare a actiunii sistemului digestiv; dintre aminoacizi, unii (in numar de 9) sunt considerati esentiali, din considerentul ca acestia nu pot fi sintetizati in organism, astfel trebuie procurati prin aport exogen.
Suplimentul alimentar HyperAmino BCAA contine proteine, aminoacizi, vitamine si minerale, fiind indicat celor care doresc mentinerea si cresterea masei musculare.
Proteinele din compozitia produsului provin din zer, acesta fiind una din cele mai bune surse de proteine, datorita faptului ca toti aminoacizii esentiali sunt prezenti in acesta. Pe langa prezenta aminoacizilor esentiali, proteinele din zer se digera usor.
Hidrolizatul proteic din zer este constituit din proteine care au fost supuse unui proces numit hidroliza, cu ajutorul caruia moleculele mari ale proteinelor sunt descompuse in molecule mai mici, peptide si aminoacizi, imitand procesul de digestie care are loc in sistemul digestiv. Astfel, digestia hidrolizatului proteic din zer este mult mai rapida in organism, aminoacizii ajugand mai repede in muschi, lucru important in perioada post antrenament.
Izolatul proteic din zer se obtine prin filtrarea zerului si contine aproape exclusiv proteine si doar cantitati infime de lactoza sau grasimi, fiind una din cele mai pure forme ale proteinelor din zer. Digestia sa, desi rapida in comparatie cu alte tipuri de proteine, este mai lenta decat cea a hidrolizatului proteic din zer.
Pe langa proteinele din zer, in compozitia HyperAmino BCAA se gasesc si aminoacizi liberi. Acestia, spre deosebire de proteine, nu mai trebuie descompusi, astfel ajung in sange si apoi in muschi mult mai repede in comparatie cu aminoacizii din constitutia proteinelor. In acest mod, se asigura muschilor un flux de aminoacizi la scurt timp dupa consumul produsului, multumita aminoacizilor liberi, cat si un timp mai lung dupa consumul produsului, multumita proteinelor din zer.
Aminoacizii cu catena ramificata (cunoscuti si ca BCAA, dupa abrevierea din limba engleza) sunt reprezentati de leucina, izoleucina si valina. Combinatia celor trei aminoacizi formeaza aproximativ 1/3 din tesuturile muschilor scheletici din organism. BCAA joaca un rol foarte important in sinteza proteinelor (formarea proteinelor celulare din aminoacizi pentru constructia de masa musculara).
Lisina este un aminoacid important in cresterea si dezvoltarea oaselor, a tesuturilor moi, in formarea anticorpilor, a colagenului, precum si a unor hormoni si enzime. Ajuta la refacerea muschilor dupa un efort fizic sustinut.
Arginina este necesara in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea masei musculare si in reducerea tesutului adipos; favorizeaza procesele de cicatrizare.
Glutamina este un aminoacid important pentru recuperarea muschilor in urma efortului intens. Cu cat nivelul glutaminei in tesutul muscular este mai mare, cu atat posibilitatea “colapsarii” muschilor dupa efort fizic intens este mai redusa. De asemenea, administrarea glutaminei va creste depozitele de glicogen muscular si va contracara efectele neplacute ale acidului lactic format in urma activitatilor fizice.
Ornitina este un aminoacid care ajuta la atenuarea oboselii.
Mineralele din HyperAmino BCAA sunt potasiul, calciul si magneziul. Acestea sunt utile tuturor, dar in alimentatia sportivilor au o importanta deosebita, deoarece contribuie la: functionarea normala a muschilor (potasiul, calciul, magneziul); metabolismul energetic normal (calciul, magneziul); functionarea normala a sistemului nervos (potasiul, magneziul); mentinerea oaselor normale si neurotransmisia normala (calciul); sinteza normala a proteinelor, respectiv reducerea oboselii si extenuarii (magneziul).
De o importanta egala se bucura si vitaminele, in compozitia produsului HyperAmino BCAA regasindu-se un amestec de vitamine lipo- si hidrosolubile, importante pentru sportivi si nu numai, datorita contributiei lor la: metabolismul energetic normal (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), functionarea normala a sistemului nervos (vitamina C, niacina, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), reducerea oboselii (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B12), protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C, vitamina E), functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B12, vitamina B6), metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6) si metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).


Ingrediente active per masura de pulbere (28 g):
Hidrolizat proteic din zer    9,18 g
Izolat proteic din zer
(contine lecitina din soia)    8,98 g
L-leucina    2465 mg
L-lisina    1768 mg
L-arginina    1492 mg
L-valina    1230 mg
L-izoleucina    1230 mg
L-glutamina    1000 mg
L-ornitina    750 mg
Potasiu    469 mg
Calciu    211,5 mg
Vitamina C    120 mg
Magneziu    80 mg
Niacina    24 mg
Vitamina E    18 mg
D-pantotenat de calciu    9 mg
Vitamina B6    2,1 mg
Vitamina B2    2,1 mg
Vitamina B1    1,7 mg
Biotina    75 mcg
Vitamina B12    3,8 mcg

Alte ingrediente: acidifiant – acid citric; concentrat din suc de sfecla rosie; grasime vegetala (ulei de palmier); aroma; concentrat din coaja de struguri; indulcitor - sucraloza..............q.s.
Contine lapte si produse derivate.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, adaugati 1 masura (28 g) de HYPER AMINO BCAA intr-un shaker care contine 250 ml apa si amestecati. Consumati 1 – 3 masuri de HYPER AMINO BCAA per zi. HYPER AMINO BCAA se poate consuma inainte de micul dejun, in timpul zilei, inainte si imediat dupa antrenament si / sau inainte de culcare.

Atentie!

Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.


Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1289 / 13.06.2016

Tag: cresterea masei musculare, mentinerea masei musculare, aminoacizi
Aroma orange, red berry

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.