ALLST RAW INTENSITY 3.17, 400g

RAW INTENSITY ALLST 3.17, 400g

1 Recenzie

info nutritional raw

Raw Intensity este un supliment destinat utilizarii inainte de antrenament pe baza de beta alanina, taurina, cafeina, vitamine si extracte de plante.
-formula ultra concentrata(10g)
-pentru antrenamente intense
-20 portii

Aroma
RXS336

Descriere

Raw Intensity 3.17 fabricat de All Stars este un supliment alimentar destinat utilizarii inainte de antrenament care multumita ingredientelor sale ofera suportul nutritional necesar pentru antrenamente intense.
Ingredientele sale ajuta la producerea energiei, mentinerea concentrarii dar si la reducerea oboselii, respectiv protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
Beta alanina, singurul beta aminoacid gasit in natura, isi „datoreaza” prezenta in produs unei dipeptide sintetizate in muschi numite carnosina, constituite dintr-un rest de beta alanina si un rest de histidina. In decursul activitatilor fizice intense in muschi se produc si unii acizi, cum este acidul lactic; crearea unui mediu acid in muschi afecteaza performanta acestora, de aceea exista unele mecanisme pentru mentinerea unui pH relativ constant in muschi. Carnosina este implicata intr-un astfel de mecanism, ajutand la intarzierea instalarii oboselii.
Din moment ce carnosina are un efect benefic in acest caz si nu beta alanina direct, aparent ar avea mai mult sens utilizarea carnosinei in locul beta alaninei. Utilizarea beta alaninei este motivata insa de doi factori: carnosina fiind o dipeptida s-ar descompune in stomac ca urmare a actiunii enzimelor digestive respectiv cantitatile mici de carnosina care pot ajunge in sange sunt descompuse de o enzima. Astfel pentru marirea productiei de carnosina, este de preferat suplimentarea cu unul din constituentii acesteia, beta alanina.
Taurina – un aminoacid cu o grupare sulfonica – este prezenta in mod natural in alimente, in special in fructele de mare si carne, fiind practic absenta in alimentele de origine vegetala. Joaca un rol important la nivelul creierului, inimii, ochilor si sistemului vascular. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.
Cafeina este un alcaloid prezent in numeroase specii de plante, arborii de cafea fiind cultivati pentru boabele lor bogate in acest alcaloid. Se gaseste si in cacao, ceai respectiv guarana. In plante ajuta la protejarea acestora impotriva insectelor, dar in unele cazuri ajuta si la polenizare, constatandu-se ca albinele prefera florile arborilor de cafea al caror nectar are un continut moderat de cafeina. Cafeina este un stimulent al sistemului nervos central, fiind utila si pentru alungarea oboselii fizice.
Citrus aurantium (portocalul amar) nu este consumat ca fruct datorita gustului, insa in compozitia suplimentelor alimentare cunoaste o larga utilizare, in special in cazul celor destinate pentru reducerea greutatii corporale, deoarece ajuta lipoliza si metabolismul energetic.
Rhodiola rosea este o planta bienala cultivata la latitudini mari si altitudini ridicate. Are numeroase utilizari traditionale in Asia (Mongolia, Rusia) si Europa. Dintre substantele gasite in Rhodiola rosea se remarca rosavina, deoarece nu este prezenta in celelalte specii din genul Rhodiola. Planta se utilizeaza in special ca adaptogen, respectiv pentru imbunatatirea performantelor fizice si mentale.
Ideea ca in alimente exista si alte componente importante pentru sanatate   (i.e. vitaminele), pe langa glucide, proteine, lipide si minerale s-a conturat si cu ajutorul experimentelor efectuate de Hopkins intre anii 1906 - 1912, acesta observand ca sobolanii hraniti doar cu componentele alimentelor cunoscute la momentul respectiv se imbolnavesc, in timp ce sobolanii care primesc pe langa aceste componente si o cantitate mica de lapte raman sanatosi. Vitaminele indeplinesc numeroase roluri in organism, metabolismul energetic fiind „ajutat” si de prezenta vitaminelor in organism. Niacina, D-pantotenatul de calciu si vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal, dar si la reducerea oboselii, efectele lor fiind „utile” atat in timpul antrenamentului cat si dupa acesta. Pe langa acestea, niacina si vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, iar vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si glicogenului.
Pe langa rolul in functionarea sistemului imunitar, vitamina C contribuie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Un potential antioxidant prezinta si bioflavonoidele din citrice.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1399 / 18.01.2017

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (1)

1 Recenzie

Foarte puternic
Un pre-workout foarte complex si concentrat. Contine toate ingredientele de care ai nevoie pentru un antrenament intens si pompari explozive! Aroma mea preferata este tropical punch, are un gust echilibrat si foarte placut.
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.