ULTRA CARB ALLST 1.4kg

ULTRA CARB ALLST 1.4kg

ULTRA CARB este un supliment ce are in compozitie patru tipuri de carbohidrati: dextroza, izomaltuloza, trehaloza si amidonul din porumb cu masa moleculara mare, ajuta la refacerea rezervelor de glicogen din organism.
-Izomaltuloza + glucoza + trehaloza
-Extra amidon de porumb molecular
-Complexul multi-minerale Osmovol
-fara grasimi
-fara proteine
-Usor de amestecat
-fara Aspartam
-testat antidoping

O cutie contine 35 portii.

Descriere


Nutrientii se pot clasifica in macronutrienti (glucide, lipide, proteine) si micronutrienti (vitamine si minerale), fiecare avand un rol bine definit in functionarea normala a organismului, jucand rolul de surse de energie, componente structurale ale celulelor sau constituenti ai enzimelor.
Glucidele sunt o sursa importanta de energie pentru toti si mai ales, datorita stilului lor de viata, sportivilor. In functie de numarul de unitati constituente, glucidele pot fi clasificate in monoglucide, oligoglucide si poliglucide (pornind de la o singura unitate constituenta pana la sute, chiar mii de unitati); datorita acestei particularitati structurale si proprietatile lor vor fi diferite. Astfel, digestia, absorbtia si utilizarea glucidelor va fi mai rapida (mono- respectiv oligoglucidele) sau mai lenta (poliglucidele).
In organism, glucidele se gasesc predilect in sange si in ficat, respectiv muschi, unde sunt depozitate sub forma de glicogen. In cazul in care nivelul de glucide din sange (glicemia) scade, ca urmare a exercitiilor fizice, glucidele depozitate sub forma de glicogen in ficat si muschi sunt “mobilizate” pentru a compensa scaderea glicemiei, ajutand astfel la mentinerea unui nivel constant al glucidelor in sange. Dar nici aceste rezerve de glicogen nu sunt infinite, epuizarea lor ducand la scaderea energiei disponibile in timpul antrenamentelor, “completarea” lor fiind de bun augur.
Cele patru glucide din compozitia suplimentului alimentar Ultra Carb 4X fabricat de All Stars, dextroza (monoglucida), izomaltuloza, respectiv trehaloza (diglucide) si amidonul din porumb cu masa moleculara mare (poliglucida) ajuta la refacerea rezervelor de glicogen din organism. Deoarece digestia si absorbtia lor au loc cu viteze diferite, se asigura organismului un flux de glucide pentru un timp mai indelungat; totodata, intreaga cantitate de glucide din produs nu ajunge in sange in acelasi timp.
Exercitiile intense duc la scaderea nivelului de minerale din organism, de aceea Ultra Carb 4X contine pe langa cele patru glucide si patru minerale, esentiale datorita contributiei lor la: functionarea normala a muschilor (potasiul, calciul, magneziul); metabolismul energetic normal (fosforul, calciul, magneziul); functionarea normala a sistemului nervos (potasiul, magneziul); mentinerea oaselor normale si neurotransmisia normala (calciul); sinteza normala a proteinelor, reducerea oboselii si extenuarii (magneziul).
Efectele benefice ale mineralelor sunt completate de vitamina C si vitamina B6, ambele fiind vitamine hidrosolubile cu importante functii in organism, contribuind la: metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, reducerea oboselii, functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B6); protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C); metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6).

Mod de administrare: ca supliment alimentar, adaugati 2 masuri (40 g) de ULTRA CARB® intr-un shaker sau pahar care contine 400 ml apa si amestecati. Consumati 4 – 8 masuri de ULTRA CARB® per zi (in functie de masa corporala). ULTRA CARB® se poate consuma inainte de micul dejun, in timpul zilei si imediat dupa antrenament. Pentru rezultate maxime, consuma ULTRA CARB® in fiecare zi pentru cel putin 6 saptamani.
Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.
(valori vechi, atentie verificare valori eticheta noua)

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1243 / 02.03.2016

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.