ZELLTECH FUSION ALLST, 2 kg

ZELLTECH FUSION ALLST, 2 kg

ZellTech Fusion este contine diverse forme de carbohidrati, creatina, taurina, vitamine si minerale, creat pentru cei care cauta o sursa de energie eficienta pentru antenamente intense.

-Cea mai pura forma de creatina(Creapure)
-Taurina, ALA, crom
-Complex de minerale
-Patru tipuri de carbohidrati glucoza, maltoza, amidon din porumb cu masa moleculara, amidon din porumb ceros

1 cutie contine 40 portii.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 portie (1 ½ masuri, 50 g) de ZELLTECH® cu 500 ml apa rece intr-un shaker.

Aroma
RXS182

Descriere

ZellTech Fusion fabricat de All Stars este un supliment alimentar ce contine diverse forme de glucide, creatina, taurina, minerale, vitamine si extract de scortisoara, creat pentru cei care cauta o sursa de energie eficienta pentru antenamente intense.
Glucidele sunt o sursa importanta de energie pentru toti si mai ales, datorita stilului lor de viata, sportivilor.
Creatina intervine in contractiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicata in metabolismul energetic tisular. Creatina se utilizeaza pentru imbunatatirea performantelor sportivilor in cazul unor solicitari de scurta durata si de mare intensitate.
Taurina poate fi sintetizata de organism, dar in perioade de stres, traume sau eforturi deosebite, necesita aport din exterior, deoarece aceste stari epuizeaza rezervele din organism.
Mineralele din ZellTech Fusion sunt fosforul, potasiul, calciul, magneziul, seleniul si cromul. Acestea sunt utile tuturor, dar in alimentatia sportivilor au o importanta deosebita.
Vitaminele din compozitia produsului reprezinta o parte importanta a alimentatiei sportivilor.
Extractul de scortisoara ajuta la mentinerea nivelului glucidelor din sange si la mentinerea greutatii corporale.
ZellTech Fusion este disponibil sub forma de pulbere, cu aroma de portocale.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 portie (1 ½ masuri, 50 g) de ZELLTECH® cu 500 ml apa rece intr-un shaker. Amestecati bine pentru 10 secunde. In zilele 1 pana la 6, consumati produsul in functie de greutatea corporala. Astfel, daca aveti sub 80 kg, consumati 2 portii per zi, daca aveti peste 80 kg consumati 3 portii per zi. Pentru rezultate maxime, consumati ZELLTECH® in fiecare zi, deoarece rezultatele se vor imbunatati cu utilizarea constanta. Dupa 8 – 12 saptamani de utilizare, luati o pauza de 2 – 4 saptamani, dupa care repetati ciclul ZELLTECH®.

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.