Arginina Simplex 1600

Arginina Simplex 1600

L-arginina este singurul precursor al oxidului nitric. Arginina Simplex 1600 este un produs foarte concentrat, cu peste 4500 mg de l-arginina per portie, sub forma de capsule XXL(tricaps)

- Arginina Simplex 1600, 300tricaps
- Peste 4500mg de arginina pe servire
- percursor al oxidului nitric

Descriere

IronMaxx
Arginin Simplex 1600L - arginina este un aminoacid izolat pentru prima data din plantele tinere de lupin, in anul 1886, fiind prezenta in toate proteinele din regnul vegetal si animal. Pentru reglarea metabolismului proteinic, arginina joaca un rol cheie deoarece este implicata in depozitarea si excretia azotului.
Arginina exista sub doua forme: L-arginina si D-arginina, dar cea mai compatibila cu organismul nostru este L-arginina. Este considerata un aminoacid neesential, deoarece poate fi sintetizata de catre organism. Exceptie fac doar noii nascuti, al caror organism nu este capabil sa produca arginina, sursa acestora fiind hrana.
L-arginina este un precursor al oxidului nitric si altor metaboliti, o componenta a colagenului, enzimelor si hormonilor, a lichidului seminal, a pielii si tesuturilor conjunctive. L-arginina este un aminoacid necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea tesutului adipos, procesele de cicatrizare s.a. In bolile de ficat (ciroza), aportul de arginina are rezultate foarte bune. Are proprietati antioxidante si contribuie la indepartarea toxinelor, ajuta la detoxificarea ficatului. Astfel, reduce acumularea de amoniac si lactaza plasmica, produsi in urma efortului fizic.     L-arginina inhiba formarea agregatelor plachetare si poate, de asemenea, sa mentina tensiunea arteriala.
In ultimul timp, s-a pus un mare accent pe administrarea argininei la sportivi. Peste 50 de cercetari stiintifice confirma ca L-arginina are rol in cresterea normala.
    De aceea, se prefera administrarea argininei sportivilor, pentru dezvoltarea si fortificarea tesutului muscular.

Arginin Simplex 1600
300 capsule. Cantitate neta 501,9 g
Supliment alimentar cu L-arginina

Ingrediente active per capsula:
Clorhidrat de L-arginina    1500 mg
   din care L-arginina    1245 mg

Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); antiaglomerant - stearat de magneziu.......q.s.
Poate contine urme de gluten, lactoza, oua si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, pana la 3 capsule pe zi in functie de necesitati.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1667 / 18.04.2018

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.