Proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare.
Proteinele din organism, inclusiv cele din muschi, sunt alcatuite din lanturi lungi de aminoacizi legati intre ei intr-o anumita ordine. Pentru a sintetiza aceste proteine, organismul utilizeaza aminoacizii rezultati in urma descompunerii proteinelor prezente in alimentele consumate. Aceasta descompunere se realizeaza cu ajutorul sistemului digestiv. Odata finalizat acest proces, aminoacizii rezultati ajung in sange si de aici in intreg organismul.
Proteinele din lapte, din gelatina si din soia se remarca, printre altele, prin continutul lor de aminoacizi esentiali. Acesti aminoacizi au primit aceasta denumire din considerentul ca nu pot fi sintetizati in organism. Singurul mod de a obtine acesti aminoacizi este de a consuma alimente bogate in acestia. In afara de aceasta proprietate comuna, cele trei prezinta si deosebiri, cum este viteza cu care sunt digerate.
Dintre cele trei, cazeina din lapte se digera cel mai lent, ramanand in stomac un timp mai indelungat. Astfel se asigura organismului, si implicit muschilor, un flux constant de aminoacizi pentru o perioada mai lunga.
Hy-Pro 55 Low Sugar High Protein Bar - Coconut
Cantitate neta 55 g
Baton proteic cu indulcitori - aroma de cocos. Continut redus de zaharuri. Bogat in proteine. Ambalajul contine 1 portie.
Ingrediente: proteine din lapte; gelatina; umectant - glicerol; sirop de oligofructoza; indulcitor - maltitol; amidon de tapioca; apa; fulgi de cocos (4,3%); unt de cacao; pulbere de lapte degresat; ulei de palmier; masa de cacao; pasta de migdale; inulina; unt clarificat/grasimi din unt; emulgator - lecitina din soia; arome; indulcitor - sucraloza.
Contine lapte, migdale si soia. Poate contine urme de alte nuci, ou si ingrediente din ou, lupin, seminte de susan si grau. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.
Notificat MS Nr. 2776 / 24.09.2018