ENDURANCE GEL 40g ACTIVLAB

ENDURANCE GEL 40g ACTIVLAB

1 Recenzie

Endurance Gel este un produs ce contine carbohidrati, ce ofera energie pentru antrenamente intense si beta alanina, un aminoacid ce ajuta la intarzierea aparitiei oboselii fizice.

Ingrediente active per plic (40 g):

Glucide (sub forma de maltodextrina, fructoza) 27,1 g

Beta alanina 2000 mg

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 plic (40 g) inainte sau dupa exercitii fizice. 

Pretul este per plic.

Informatii nutritionale - aroma Aloe

Informatii nutritionale: 100 g / 40 g (1 plic)

Valoare energetica 1255 kJ (295 kcal) / 503 kJ (118 kcal)

Grasimi 0 g / 0 g

din care acizi grasi saturati 0 g / 0 g

Glucide 67,7 g / 27,1 g

din care zaharuri 28,8 g / 11,5 g

Proteine 6,1 g / 2,5 g

Sare 0,01 g / 0,01 g

Endurance Gel - Aloe

Cantitate neta 40 g

Supliment alimentar cu glucide si beta alanina - aroma de aloe

Alte ingrediente: apa; aroma; conservanti - sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; corector de aciditate - acid citric; colorant - curcumina.........q.s.

Aroma
RXS533

Descriere

ACTIVLAB

ENDURANCE GEL

Endurance Gel este un produs ce contine carbohidrati, ce ofera energie pentru antrenamente intense si beta alanina, un aminoacid ce ajuta la intarzierea aparitiei oboselii fizice.

In compozitia Endurance Gel se gasesc doua tipuri de carbohidrati (glucide): maltodextrina si fructoza, fiecare avand si unele caracteristici proprii.

Maltodextrina este constituita din mai multe unitati mai mici de glucide legate intre ele, motiv pentru care digestia sa este mai lenta in comparatie cu digestia fructozei.

Fructoza nu este alcatuita din mai multe unitati mai mici legate intre ele, nefiind necesara descompunerea lor. Astfel, fructoza ofera organismului energie la un timp scurt dupa consumul produsului, in timp ce maltodextrina ofera energie dupa un timp mai lung de la consum.

Beta alanina poate ajuta la intarzierea aparitiei oboselii fizice, prin participarea ei la mecanismele care asigura un pH relativ constant in muschi, un factor important pentru activitatea optima a acestora.

Multumita acestei actiuni, creste capacitatea de lucru a muschilor si nivelul de energie, implicit si performantele. Beta alanina este foarte eficienta pentru eforturi sustinute de mare intensitate, ce dureaza de la 30 de secunde pana la 4 minute.

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (1)

1 Recenzie

super
un mic sfat, folositi-l cand simtiti oboseala in timp ce alergati, nu de la inceput. Deoarece la inceput aveti deja resursele necesare
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.