EXTRACT DE SAMBURI DE STRUGURI 350mg, 130 caps, IM

EXTRACT DE SAMBURI DE STRUGURI 350mg, 130 caps, IM

Termen de valabilitate 11/2020

IRONMAXX OPC - EXTRACT DE SAMBURI DE STRUGURI 350mg, 130caps

Contribuie la imbunatatirea aspectului pielii
Extractul de seminte de struguri ajuta la probleme de piele, alergii, riduri si probleme cu vasele de sange
OPC se numara printre produsele fitochimice antioxidante
Antioxidantii ajuta la inflamatia cronica
Antioxidantii intaresc sistemul imunitar

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule per zi cu un pahar de apa.

Descriere

IronMaxx
OPC


Vitis vinifera (strugurii) este o liana cultivata inca din antichitate, in special pentru fructul acesteia, in ultimii ani gasindu-se utilizari si pentru substantele continute in frunzele acesteia.
Exista numeroase soiuri de struguri, acestea putand fi deosebite in functie de culoarea fructelor, aroma acestora, conditiile necesare pentru crestere etc. Fructul este principala parte edibila, coaja respectiv semintele acestuia fiind bogate in substante biologic-active cu numeroase efecte pozitive.
Proantocianidinele oligomerice (OPC) sunt cunoscute pentru potentialul lor antioxidant. Aceste substante naturale se gasesc intr-o forma concentrata in extractul din seminte de struguri si se considera ca au mai multe caracteristici pozitive: ajuta la eliminarea radicalilor liberi, sprijina sanatatea pielii, protejeaza tesutul conjunctiv, incetinesc imbatranirea, in special cea a pielii.
Substantele biologic-active de tipul proantocianidinelor oligomerice din extractul de seminte de struguri sunt eficiente mai ales ca antioxidanti, „curatind” radicalii liberi.
Printre altele, atat radicalii liberi cat si radicalii de oxigen sunt responsabili pentru stresul oxidativ din organism, cu alte cuvinte pentru procesul de imbatranire, distrugerea celulelor si moleculelor. Privit la modul cel mai simplu, in urma interactiunii dintre un radical liber si o molecula rezulta o noua molecula care fie este inutila, fie cauzeaza daune organismului.
Stresul oxidativ poate fi comparat cu ruginirea treptata a unei masini sau schimbarea culorii unei banane in brun atunci cand este expusa la aer. OPC interactioneaza cu radicalii liberi, protejand tesuturile de actiunea lor lezativa.

OPC
130 capsule Cantitate neta 90,5 g
Supliment alimentar cu extract din seminte de struguri

Ingrediente active per capsula:
Extract din seminte de struguri    368 mg
   din care proantocianidine
   oligomerice (OPC)    350 mg
Alte ingrediente: gelatina din vita (invelis al capsulei); agent de incarcare - celuloza; antiaglomeranti - stearat de magneziu, dioxid de siliciu; coloranti - dioxid de titan E 171, oxizi si hidroxizi de fier E 172............q.s.
Poate contine urme de gluten, ou, soia si lapte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule per zi cu un pahar de apa.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1860 / 21.01.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.