FIER 463mg IM, 100 CAPS

FIER 463mg IM, 100 CAPS

EXP.03.2021

FIER 100 capsule, cantitate neta 46.3 g

- 14 mg de fier pe portie
- Biodisponibilitate ridicata
- Normalizeaza transportul de oxigen in organism
- Sustine un sistem imunitar sanatos
- Reduce oboseala
- Contribuie la un metabolism energetic normal


Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula per zi pe stomacul gol sau cu cel putin 1 ora inainte de masa cu suficient lichid.


RXS416

Descriere

IronMaxx
IronFierul este unul dintre cele mai abundente elemente de pe planeta, gasindu-se sub forma diversilor compusi in sol si apa. Compusul predominant este oxidul, care da o culoare galben-portocalie unor soluri in care este prezent.
In organismul uman nu se afla in cantitatea cea mai mare, acest loc este ocupat de oxigen, fierul gasindu-se in cantitati de 4 - 5 g. Este prezent in globulele rosii din sange, serul sanguin, ficat, maduva osoasa si splina.
Fierul nu este produs in organism, el provine exclusiv din alimente, gasindu-se in cantitati mai mari in carne, peste, galbenus de ou, nuci, caise, legume verzi.
In organismul uman exista mai multe tipuri de compusi cu fier: hemoglobina - implicata in transportul oxigenului; mioglobina; citocromi - unii dintre acestia sunt implicati in metabolismul energetic; numeroase enzime contin si ele fier, pe langa proteine; transferina, feritina si hemosiderina - cu rol in transportul si depozitarea fierului.
Datorita numeroaselor roluri biologice, fierul participa in mai multe moduri la mentinerea sanatatii: contribuie la functia cognitiva normala, metabolismul energetic normal, formarea normala a celulelor rosii si a hemoglobinei, transportul normal al oxigenului in organism, functionarea normala a sistemului imunitar, reducerea oboselii, are un rol in procesul de diviziune celulara.

Iron
100 capsule Cantitate neta 46,3 g
Supliment alimentar cu fier

Ingrediente active per capsula:
Fier (gluconat feros)    14 mg

Alte ingrediente: agent de incarcare - celuloza; gelatina din vita (invelis al capsulei); antiaglomeranti - dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi............q.s.
Poate contine urme de gluten, lapte, ou si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula per zi pe stomacul gol sau cu cel putin 1 ora inainte de masa cu suficient lichid.

Notificat MS Nr. 3644 / 14.11.2018

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.