IM PROTEIN MUESLI, 550g

IM PROTEIN MUESLI, 550g

Amestec de muesli cu continut ridicat de proteine vegetale.

Indicat a se consuma cu iaurt.

- 100% vegetal
- fara lactoza
- fara gluten
- 48% proteine
- 20% carbohidrati
- 8% fibre

Aroma
RXS308
44,00 lei
.

Descriere

Cerealele sunt utilizate ca sursa de nutrienti inca din preistorie, cand s-a inceput domesticirea unor plante care erau prezente in flora spontana. Semintele diferitelor cereale se pot prelucra in diverse moduri, cerealele pentru micul dejun asa cum sunt cunoscute astazi facandu-si aparitia in cursul secolului al XIX-lea.
Principalele plante folosite pentru fabricarea cerealelor pentru micul dejun sunt ovazul, graul, porumbul, orezul etc. Semintele acestora sunt bogate in glucide si fibre, proteinele fiind prezente intr-un cuantum mai redus.
Protein Muesli fabricat de IronMaxx contine proteine din soia printre ingredientele sale, astfel incat proteinele sunt nutrientii prezenti in cea mai mare cantitate in compozitia produsului - 44,3 g / 100 g. Glucidele sunt prezente intr-o cantitate mai redusa, 17,4 g / 100 g, iar fibrele sunt prezente in proportie de 9,9 g / 100 g.
Soia reprezinta o sursa buna de proteine, deoarece contine toti aminoacizii esentiali; in acelasi timp este o sursa vegetala de proteine, ideala pentru cei care doresc sa evite proteinele de origine animala.


Notificat MS Nr. 2307 / 04.08.2017

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.