IM PROTEIN PANCAKE, 1000g

PROTEIN PANCAKE IM, 1000g

IronMaxx® Protein Pancakes sunt recomandate pentru sportivi si persoanelor care doresc sa-si mentina greutatea. Contine mai multe tipuri de proteine si faina de hrisca.

- 68% proteine- concentrat proteic din zer (lapte), cazeinat de calciu (lapte), proteine din ou, izolat proteic din soia
- 17% carbohidrati
- 27% bcaa si glutamina
- formula instant
- 18 porti

Aroma
RXS310

Descriere

Clatitele se numara printre primele preparate pe baza de cereale inventate de oameni. Diferitele variante ale acestora sunt raspandite pe intreg mapamondul, fiind intalnite in America de Nord si Sud, Europa, Africa si Asia. Se folosesc o mare varietate de ingrediente pentru prepararea clatitelor, insa un numitor comun al acestora il reprezinta prajirea unui aluat de o anumita vascozitate intr-o tigaie sau pe gratar.
Protein Pancake fabricat de IronMaxx contine printre ingredientele sale mai multe tipuri de proteine si faina de hrisca. Multumita acestei combinatii de ingrediente, continutul de proteine al pulberii pentru clatite IronMaxx este de 66,8 g / 100 g pulbere; astfel se poate obtine un aport semnificativ de proteine fara a recurge la sursele concentrate traditionale, cum sunt pulberile, lichidele sau tabletele. Totodata, continutul de glucide este de 16,4 g / 100 g pulbere.
Cele patru tipuri de proteine sunt reprezentate de proteinele din zer, cazeinatul de calciu, proteinele din ou si izolatul proteic din soia, fiecare cu caracteristicile proprii (e.g. digestie mai rapida sau mai lenta), dar si caracteristici comune – prezenta aminoacizilor esentiali.
Faina de hrisca este obtinuta din semintele plantei Fagopyrum esculentum continand pe langa glucide si cantitati mai mici de proteine ce contin aminoacizi esentiali.

Notificat MS Nr. 2310 / 04.08.2017

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.