ISOTONIC DRINK 475g, ACTIVLAB

ISOTONIC DRINK 475g, ACTIVLAB

ISOTONIC DRINK 475g contine un amestec optim de minerale (sodiu, potasiu, cloruri, calciu, magneziu) si vitamine din complexul B care asigura echilibrul electrolitilor din organism in timpul exercitiilor fizice.
Contribuie la mentinerea rezistentei la efort in timpul exercitiilor fizice prelungite.
Benefic pentru:
- metabolismul energetic normal
- reducerea oboselii
- functionarea normala a sistemului nervos
- functionarea normala a sistemului muscular 
- echilibrul electrolitic

Mod de administrare: dizolvati 1 masura de pulbere (31,5 g) intr-un flacon ce contine 500 ml apa. Consumati inaintea, in timpul (la fiecare 15 min.) si dupa efort fizic (aprox. 200 ml).

Aroma
RXS466

Descriere

ISOTONIC

Activlab Isotonic contine un amestec optim de glucide, minerale (electrolitii sodiu, potasiu, cloruri, calciu, magneziu) si vitamine din complexul B care asigura echilibrul apei si electrolitilor din organism in timpul exercitiilor fizice.
Solutiile carbohidrati-electroliti contribuie la mentinerea rezistentei la efort in timpul exercitiilor fizice prelungite si cresc absorbtia de apa in timpul exercitiilor fizice.
Numeroasele contributii la functionarea optima a organismului ale vitaminelor si mineralelor din compozitia produselor Isoactive sunt urmatoarele:
•metabolismul energetic normal (calciu, magneziu, vitaminele B1, B2, B6, niacina, acidul pantotenic, biotina);
•reducerea oboselii (magneziu, vitaminele B2, B6, B9, niacina, acidul pantotenic);
•functionarea normala a sistemului nervos (magneziu, potasiu, vitaminele B1, B2, niacina, biotina);
•functionarea normala a sistemului muscular (calciu, magneziu, potasiu);
•echilibrul electrolitic (magneziu).
Solutiile care au o presiune osmotica (o marime care depinde de concentratie, temperatura si o constanta) identica cu cea a plasmei sanguine sunt considerate izotonice. Solutiile care prezinta o presiune osmotica mai mare decat plasma sanguina sunt considerate hipertonice, iar cele care prezinta o presiune osmotica mai scazuta decat plasma sanguina sunt considerate hipotonice.
Presiunea osmotica a lichidelor biologice este importanta pentru functionarea normala a celulelor, influentand transportul apei in si din celule - apa care reprezinta un solvent pentru aproape toate substantele din organism si este esentiala pentru desfasurarea normala a proceselor metabolice.
Fiecare produs Isotonic mai contine pe langa glucide, vitamine, minerale si un ingredient specific:

Activlab Isotonic - Lemon
Ceaiul verde este obtinut din frunzele arborelui de ceai, Camellia sinensis; in cazul acestui tip de ceai, frunzele fiind nefermentate. Printre substante biologic-active decelate in ceai se numara polifenolii, catechinele, cafeina respectiv teanina. Se considera ca acestia sunt responsabili pentru multitudinea de efecte pozitive ale ceaiului verde, cum sunt sprijinirea functionarii sistemului imunitar sau cardiovascular. Pe langa acestea, polifenolii prezinta si potential antioxidant.


Activlab Isotonic - Orange
Guarana (Paullinia cupana) este o liana cultivata in zona Amazonului pentru fructele sale bogate in cafeina. Cafeina din guarana imbunatateste concentrarea, timpul de reactie si atentia, ajutand si la reducerea oboselii.

Informatii nutritionale - Activlab Isotonic - Lemon

Informatii nutritionale :  100 g
Valoare energetica 1419,5 kJ / 334 kcal
Grasimi 0 g
   din care acizi grasi saturati 0 g
Glucide 83,5 g
   din care zaharuri 83,5 g
Proteine 0 g
Sare 2,8 g
Sodiu 1110 mg
Potasiu 413 mg
Cloruri 381 mg
Calciu 381 mg
Extract de ceai verde 250 mg
   din care EGCG 112,5 mg
Magneziu 190 mg
Niacina 8 mg
Acid pantotenic 3 mg
Vitamina B2 0,7 mg
Vitamina B6 0,7 mg
Vitamina B1 0,55 mg
Acid folic 100 mcg
Biotina 25 mcg
Vitamina B12 1,25 mcg

Activlab Isotonic - Lemon
Pulbere. Cantitate neta 475 g
Concentrat pentru obtinerea unei bauturi izotonice instant - aroma de lamaie.
Cu zaharuri si indulcitori.

Ingrediente: glucoza; corector de aciditate - acid citric; citrat de sodiu; saruri de calciu ale acidului ortofosforic; clorura de potasiu; carbonat de magneziu; indulcitor - acesulfam de potasiu; extract din frunze de ceai verde (Camellia sinensis); aroma; vitamine (mononitrat de tiamina, riboflavina, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxina, D-biotina, acid folic, ciancobalamina); colorant - galben de chinolina - poate afecta negativ activitatea si atentia copiilor.
Poate contine derivate din: cereale care contin gluten, soia, lapte.
 
Notificat MS Nr. 3131 / 24.06.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.