LIPO REDUCT 600 IM, 100caps

LIPO REDUCT 600 IM, 100caps

LIPO REDUCT 600 IM, 100 CAPS

Supliment alimentar cu chitosan, vitamina C, lecitina si bioflavonoide din citrice
Contine 1800 mg de chitosan pe portie
Potrivit dupa o masa bogata in grasimi
Ideal in faza de dieta si definire
Sprijina un metabolism energetic normal

Mod de administrare: pana la 3 capsule per zi cu un pahar mare de apa dupa mese. Consumati 2 - 3 litri de lichide pe zi pe durata administrarii produsului.

RXS424
66,00 lei
.

Descriere

IronMaxx
Lipo Reduct
Lipidele sunt substante insolubile in apa ce se gasesc in alimente de origine vegetala cat si de origine animala. Lipidele din alimente sunt folosite de organism pentru nevoile proprii, acestea gasindu-se in structura membranelor celulare, acea parte a celulei care o delimiteaza de mediu si participa la schimbul de substante dintre celula si mediu. Pe langa rolul structural, lipidele sunt si o sursa importanta de energie. Pentru a functiona normal, un organism are nevoie de energie - in cazul organismului uman aceasta provine din nutrientii prezenti in alimente.
Daca organismul primeste energia de care are nevoie si nimic mai mult, functioneaza normal. In cazul in care primeste mai putin sau mai mult, se observa anumite procese de adaptare la situatia in cauza. Un aport energetic suboptimal duce la utilizarea rezervelor existente in organism, initial sub forma lipidelor existente in tesutul adipos si daca situatia se mentine si alte tesuturi, cum ar fi cel muscular, vor fi utilizate in vederea obtinerii energiei. Evident, aceasta situatie nu poate continua la nesfarsit.
Extrema opusa este reprezentata de un aport energetic care depaseste nevoile organismului, situatie in care excesul este depozitat in tesutul adipos sub forma lipidelor. Aceasta situatie poate continua o perioada mult mai lunga in comparatie cu prima situatie prezentata, insa cu timpul creste riscul aparitiei unor probleme de sanatate la nivelul multor aparate si sisteme ale organismului.
Pentru a echilibra un aport energetic crescut, exista doua abordari: cresterea consumului de energie respectiv reducerea aportului caloric. Aici se poate dovedi utila activitatea fizica, deoarece necesita energie, putand ajuta la „consumarea” rezervelor de lipide acumulate.
Reducerea aportului caloric are importanta ei, deoarece astfel se poate reduce energia disponibila pentru organism. Exista substante care pot ajuta la mentinerea unui nivel normal al unor lipide din organism, sprijinind astfel primele doua abordari mentionate.
Chitosanul este constituit din derivati ai glucidelor, acestia fiind legati unii de altii in lanturi lungi. Sursa naturala a chitosanului este chitina prezenta in organismele diverselor crustacee marine, care este prelucrata in vederea obtinerii chitosanului. Acesta contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol, efect benefic obtinut prin consumul a 3 g de chitosan din alimente si suplimente alimentare.
Lecitina este o substanta naturala ce are drept componente colina si inozitolul. Colina intra in structura membranelor celulare iar inozitolul se gaseste in proportie mare in structura creierului. Ambele componente ale lecitinei ajuta la arderea si descompunerea grasimilor, impiedicand depunerea acestora in ficat. Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosolubile, sprijinind astfel eliminarea lor din organism.
Vitamina C si bioflavonoidele sunt substante gasite in citrice, ce actioneaza sinergic - adica isi potenteaza reciproc actiunea. In cazul de fata, bioflavonoidele imbunatatesc absorbtia vitaminei C. Aceasta vitamina liposolubila este sintetizata in organismul multor animale, insa oamenii sunt o exceptie de la aceasta regula, de aceea trebuie sa-si procure vitamina C din alimentele consumate. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, metabolismul energetic normal, reducerea oboselii respectiv protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
Cele patru substante amintite se gasesc in compozitia produsului Lipo Reduct, fabricat de IronMaxx, disponibil sub forma de capsule.


Lipo Reduct
100 capsule Cantitate neta 73,3 g
Supliment alimentar cu chitosan, vitamina C, lecitina si bioflavonoide din citrice

Ingrediente active per capsula:
Chitosan (crustacee)    600 mg
Vitamina C (acid ascorbic)    40 mg
Pulbere de lecitina din soia    40 mg
Bioflavonoide din citrice    6,67 mg

Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); agent de incarcare - celuloza; antiaglomeranti - saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu............q.s.
Contine crustacee si soia. Poate contine urme de gluten, lactoza  si ou.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in functie de necesitati, pana la 3 capsule per zi cu un pahar mare de apa dupa mese. Consumati 2 - 3 litri de lichide pe zi pe durata administrarii produsului.

Atentie!
In unele cazuri consumul de Lipo Reduct poate cauza probleme digestive, cum ar fi constipatie.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1862 / 21.01.2019

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.