MSM 850 mg, 130caps IM

MSM 850 mg, 130caps IM

02/2021 termen de valabilitate

IRONMAXX MSM 850 mg, 130CAPS

Metilsulfonilmetanul (MSM)este cunoscut pentru potentialul sau antioxidant, precum si pentru efectul sau pozitiv in timpul detoxifierii.
Intareste sistemul imunitar
Ajuta la ameliorarea alergiilor si a artritei
Intareste oasele si articulatiile
Ajuta la atenuarea leziunilor musculare
Ajuta la detoxifierea corpului
Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule per zi cu un pahar de apa

RXS444

Descriere

IronMaxx
MSM

Metilsulfonilmetanul (MSM) este o substanta naturala ce poate fi gasita in cantitati mici in alimente precum lapte, legume, fructe, peste si carne. Este implicat in numeroase procese fiziologice, precum producerea aminoacizilor, respectiv producerea colagenului, o proteina prezenta in cantitati mari in tesutul conjunctiv, tesut care este considerat „liantul” organismului.
MSM este cunoscut pentru potentialul sau antioxidant, precum si pentru efectul sau pozitiv in timpul detoxificarii. MSM este un compus organic cu sulf important pentru sinteza aminoacizilor cu sulf, implicit si pentru obtinerea proteinelor.
Deoarece sulful are un efect pozitiv asupra permeabilitatii membranelor celulare, ajuta la aprovizionarea mai eficienta a celulelor, inclusiv a celulelor musculare, cu nutrienti si o indepartare mai usoara a substantelor toxice, cum sunt unii acizi. Multumita acestui efect, MSM poate fi utilizat pentru a sprijini detoxificarea, avand ca rezultat o incidenta mai scazuta a durerilor musculare.
Sulful joaca un rol important in aprovizionarea cu energie si imbunatatirea flexibilitatii celulelor musculare, ajutand chiar si la evitarea stresului oxidativ, prin implicarea sa in producerea unui antioxidant important - glutationul. MSM sprijina si sanatatea tendoanelor, oaselor, cartilajelor, pielii, parului si unghiilor.


MSM
130 capsule Cantitate neta 127,4 g
Supliment alimentar cu metilsulfonilmetan

Ingrediente active per capsula:
Metilsulfonilmetan    850 mg

Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); antiaglomerant - stearat de magneziu............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule per zi cu un pahar de apa.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1863 / 21.01.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.