Pudră proteică vegetala Shake One...

Pudră proteică vegetala Shake One Pure 500g

Shake One Pure este un inlocuitor de masa proteic, cu aport caloric scăzut, care completează excelent dietele de slăbire, sprijinind pierderea kilogramelor în plus. Printr-un aport optim de substanţe nutritive, ofera senzaţie de saţietate pe termen lung, stimulează digestia şi previne formarea depozitelor de grasime. Prin Palatinose, singurul carbohidrat cu indice glicemic scazut, ofera organismului un aport echilibrat şi constant de energie, pe tot parcursul zilei. Shake One Pure este un produs 100% vegan cu aromă de ciocolata albă şi zmeura, care NU contine zahar, ingrediente de origine animală, coloranți artificiali sau conservanți

Recomandare de consum:
Amesteca 1 masura de pulbere (30 g) cu 300 ml apa sau lapte degresat. Consuma 1 shake pe zi, in locul unei mese (preferabil cina).

Aroma
CV0322
171,00 lei
.

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.