RAW INTENSITY EXPLOSIVE 400g ALLST

RAW INTENSITY EXPLOSIVE 400g ALLST

Noul „Raw Intensity Pre Workout Booster” contine aminoacizi, inclusiv L-citrulina, L-arginina, taurina, o portie buna de cofeina si diverse extracte de plante testate, cu o aroma delicioasa de mure. Modul ideal de a va stimula antrenamentul - fie dimineata, fie dupa o zi de munca stresanta. 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de pulbere (20 g) cu 300 ml apa si consumati cu 15-30 minute inainte de antrenament.

Aroma
RXS540
187,00 lei
.

Descriere

Raw Intensity este un supliment alimentar recomandat a fi utilizat inainte de antrenamente, care datorita ingredientelor sale ofera suportul nutritional necesar pentru eforturile intense din cursul antrenamentelor. Ingredientele din compozitia acestui produs  ajuta la formarea oxidului nitric, mentinerea concentrarii dar si la reducerea oboselii.

Oxidul nitric este un compus care dilata vasele de sange si le face mai flexibile, marind cantitatea de sange pe care inima o poate pompa, marind astfel atat cantitatea de oxigen si cantitatea de nutrienti care pot fi transportati in muschi. Imbunatatirea fluxului sanguin este benefica si pentru activitatea musculara, ajutand la dezvoltarea acesteia. 

L-citrulina si L-arginina se numara printre precursorii oxidului nitric, iar folosirea concomitenta a acestora a dat rezultate mai bune decat folosirea lor individuala.

Taurina este un aminoacid cu o grupare sulfonica ce ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.

Cafeina ajuta la cresterea concentrarii si atentiei, marirea capacitatii de efort, reducerea dificultatii percepute in timpul exercitiilor.

Citrus aurantium (portocalul amar) sprijina lipoliza si metabolismul energetic.

Cordyceps sinensis este o ciuperca gasita in zona muntilor Himalaya. Se cunoaste utilizarea ei traditionala in China si Tibet, unde este folosita ca un tonic.

Gingko biloba are efecte benefice asupra circulatiei periferice.

Piperul negru are potential antioxidant, ajutand si absorbtia celorlalte ingrediente din compozitia produsului.

Raw Intensity - Blackberry

Pulbere. Cantitate netă 400 g

Supliment alimentar cu arginină, citrulină, N-acetil-L-tirosină, cafeină şi DMAE - aromă de mure. Cu îndulcitori. 

Conţine cafeină. Nu se recomandă pentru copii şi femei însărcinate. O măsură de pulbere (20 g) conţine 350 mg cafeină.

Ingrediente active per măsură de pulbere (20 g):

L-citrulină 5000 mg

L-arginină 4000 mg

N-acetil-L-tirosină 2500 mg

L-glicină 1500 mg

Taurină 1000 mg

Bitartrat de dimetilaminoetanol (DMAE) 500 mg

Cafeină 350 mg

Pulbere de Cordyceps sinensis 250 mg

Extract de cacao (20% teobromină) 200 mg

L-teanină 200 mg

L-norvalină 200 mg

Extract de Schizandra 200 mg

Extract de portocal amar (6% sinefrină) 110 mg

Extract de Ginkgo biloba 100 mg

Naringină 50 mg

Extract de piper negru (Piper nigrum) 9,8 mg

Alte ingrediente: acidifiant - acid citric; colorant - pulbere de sfeclă roşie; amidon modificat; aromă; îndulcitori - acesulfam de potasiu, sucraloză; colorant - albastru patent V.........q.s.

Poate conţine urme de gluten, crustacee, ouă, peşte, soia, lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză), nuci, muştar şi lupin.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecaţi 1 măsură de pulbere (20 g) cu 300 ml apă şi consumaţi cu 15-30 minute înainte de antrenament. 

Atenţie! 

Nu consumaţi mai mult de 1 măsură într-o perioadă de 24 ore. 1 măsură conţine o cantitate de cafeină similară cu cea conţinută de 3 căni de cafea. Nu combinaţi cu alte surse de cafeină sau cu orice alte produse care conţin ingrediente cu un efect stimulant cunoscut. Pentru a evita insomnia, nu consumaţi produsul cu 4 ore înainte de culcare. Nu se administrează persoanelor sub 18 ani sau peste 50 ani, celor care suferă de afecţiuni pre-existente (incluzând dar nelimitându-se la tensiune arterială ridicată sau probleme cardiace), femeilor însărcinate, care alăptează sau doresc să devină însărcinate, persoanelor care iau medicamente sau persoanelor sensibile la cafeină.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 2326 / 01.10.2020

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.