SYN AESTR-X SHOT, 20*60ml

AESTR-X SHOT SYN, 20*60ml

Aestr-X este un produs destinat utilizarii inainte de antrenament, pentru a mari forta si rezistenta. Contine beta alanina, arginina si citrulina, cafeina importante in reducerea oboselii si producerea oxidului nitric (NO).

-fara Creatina
-2000mg Citrullina
-3000mg Beta Alanina
-2425mg Arginine AKG
-850mg Tyrosine
-120mg Cafeina
-250mg Taurine
-75mg Inositol

O cutie contine 20 shot-uri.

Pretul este per shot.

Aroma
RXS287

Descriere

SynTech
Aestr-X Shot
    Aestr-X si Aestr-X Shot fabricate de SynTech sunt produse destinate utilizarii inainte de antrenament, pentru a mari forta si rezistenta, precum si pentru mentinerea concentrarii. Pentru atingerea acestor scopuri, contin mai multe ingrediente cu roluri variate: reducerea oboselii, producerea oxidului nitric (NO) respectiv asigurarea unui suport „mental” si nu doar fizic pentru antrenament. Sunt disponibile sub forma de pulbere respectiv lichid.
    Beta alanina este un aminoacid care se afla, alaturi de histidina, in constitutia dipeptidei numite carnosina. Carnosina se gaseste in muschi, fiind sintetizata pornind de la cei doi precursori, histidina si beta alanina, cu ajutorul enzimei numite carnosin sintetaza. Rolul acesteia este de a mentine un pH relativ constant in muschi, pentru ca acestia sa-si poata „desfasura” activitatea. Scaderea pH-ului din muschi se poate datora producerii unor acizi, cum este acidul lactic, in urma activitatilor fizice intensive. Prin mentinerea constanta a      pH-ului din muschi, carnosina ajuta la intarzierea instalarii oboselii.
    Taurina este un acid amino-sulfonic cu rol in transportul de ioni si stabilizarea membranei celulare. Joaca un rol important la nivelul creierului, inimii, ochilor si sistemului vascular. La nivel cerebral se gaseste in cantitati mari, predilect in bulbul olfactiv si in centrul memoriei; intervine si in transmiterea semnalelor nervoase. De asemenea, are un rol esential in digestia lipidelor, fiind o componenta a sarurilor biliare, substante care actioneaza intr-un mod similar detergentilor, facand posibila emulsionarea lipidelor ingerate. Taurina poate fi sintetizata de organism, dar in perioade de stres, traume sau eforturi deosebite, necesita aport din exterior, deoarece aceste stari epuizeaza rezervele din organism. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.
    Arginina este un precursor al oxidului nitric si altor metaboliti, o componenta a colagenului, enzimelor si hormonilor, a pielii si tesuturilor conjunctive. L-arginina este un aminoacid necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea tesutului adipos, procesele de cicatrizare s.a. Reduce acumularea de amoniac si lactaza plasmica, produsi in urma efortului fizic.
    Malatul de citrulina se numara printre cei trei precursori al oxidului nitric; acest compus dilata vasele de sange si le face mai flexibile, marind cantitatea de sange pe care inima o poate pompa si astfel mareste si cantitatea de oxigen si nutrienti care pot fi transportati in muschi. Imbunatatirea fluxului sanguin este benefica si pentru activitatea musculara, ajutand la dezvoltarea acestora. Efortul depus ajuta la declansarea unor procese care sprijina sinteza de proteine. Pe langa acestea, malatul de citrulina ajuta la scaderea productiei de amoniac si acid lactic, stimuland totodata procesul de recuperare dupa antrenament.
    Pentru a efectua antrenamente intensive este nevoie nu doar de forta fizica, ci si „mentala”, starea de oboseala fiind un impediment serios atunci cand vine vorba de exercitiile fizice. De aceea, in compozitia produsului Aestr-X au fost adaugate extractul de guarana si tirosina. Guarana (Paullinia cupana) este o liana cultivata in zona Amazonului pentru fructele sale bogate in cafeina. Cafeina din guarana imbunatateste concentrarea, timpul de reactie si atentia, ajutand si la reducerea oboselii. L-tirozina este un aminoacid care stimuleaza functionarea sistemului nervos.
    Inozitolul impreuna cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor, componente esentiale ale membranei celulei nervoase. Ca urmare, este indispensabil transmiterii influxului nervos si deci activitatii cerebrale.
    Piperul negru (Piper nigrum) ajuta la absorbtia celorlalte componente din Aestr-X.
    Aestr-X este disponibil sub forma de pulbere, cu aroma de ananas, citrice sau  tropicala.
Aestr-X Shot este disponibil sub forma de lichid in fiole de 60 ml, cu aroma de ananas, citrice sau tropicala.

Aestr-X - Pineapple
Pulbere. Cantitate neta 330 g
Supliment alimentar cu alfa cetoglutarat de arginina, malat de citrulina si beta alanina - aroma de ananas
Cu indulcitor. Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu afectiuni renale sau persoane sensibile la cafeina. O masura de produs (11 g) contine 122 mg cafeina.

Ingrediente active per masura de pulbere (11 g):
NO Matrix
   Alfa cetoglutarat de L - arginina    2960 mg
   Malat de L-citrulina    2000 mg
Strenght & Power
   Beta alanina    3000 mg
   Taurina    250 mg
Energy & Mental Focus
   L-tirosina    850 mg
   Extract de guarana
   (Paullinia cupana)    555 mg
Inozitol    75 mg
Piper negru (Piper nigrum)    5 mg

Alte ingrediente: aroma naturala; antiaglomerant - dioxid de siliciu; corector de aciditate - acid citric; colorant - beta caroten; indulcitor - sucraloza.................q.s.
Poate contine urme de lapte, gluten, soia, ou, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura (11 g) cu 350 ml apa si consumati cu 20 minute inainte de antrenament.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante. Ingredientele active din Aestr-X pot produce furnicaturi usoare temporare, care sunt inofensive. Continutul flaconului se poate intari putin, fapt care nu afecteaza calitatea produsului. Pentru a readuce produsul la forma de pulbere, agitati flaconul pentru cateva secunde.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1764  /  24.09.2018Aestr-X Shot - Pineapple
Lichid. Cantitate neta 60 ml
Supliment alimentar cu beta alanina, taurina, arginina, citrulina si guarana - aroma de ananas
Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate, persoane cu afectiuni renale sau persoanelor sensibile la cafeina. 1 fiola (60 ml) contine 122 mg cafeina.
Cu indulcitor.

Ingrediente active per fiola (60 ml):                    
NO Matrix
   Alfa cetoglutarat de L-arginina    2400 mg
   Malat de citrulina    2000 mg
Strenght & Power
   Beta alanina    3000 mg
   Taurina    250 mg
Focus
   L-tirosina    850 mg
   Guarana (Paullinia cupana)    555 mg
Inozitol    75 mg
Piper negru (Piper nigrum)    5 mg

Alte ingrediente: apa; aroma; corector de aciditate - acid citric; conservanti - sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; indulcitor - sucraloza; colorant - beta caroten........q.s.
Poate contine urme de lapte, soia, gluten, crustacee, oua, seminte de susan, nuci.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 fiola (60 ml) cu 10 minute inainte de antrenament. Agitati bine fiola inainte de consum.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1509 / 09.08.2017

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.