SYN L-ARGININE1000 mg

L-ARGININE 1000 mg

L-Arginine
90 capsule. Cantitate neta 109 g

Arginina de la Syntech este un produs potrivit pentru sportivii care cauta un produs pur de L-arginina. Aceasta stimuleaza productia de oxid nitric, imbunatateste circulatia sangelui in muschi, rezultand o mai buna pompare musculara si o mai buna hranire a muschilor cu nutrientii de care are nevoie.


O portie (3 capsule) ofera 3000mg de L-arginina

RXS289
54,00 lei
.

Descriere

SynTech
L-Arginine


L - arginina este un aminoacid izolat pentru prima data din plantele tinere de lupin, in anul 1886, fiind prezenta in toate proteinele din regnul vegetal si animal. Pentru reglarea metabolismului proteinic, arginina joaca un rol cheie deoarece este implicata in depozitarea si excretia azotului.
Arginina exista sub doua forme: L-arginina si D-arginina, dar cea mai compatibila cu organismul nostru este L-arginina. Este considerata un aminoacid neesential, deoarece poate fi sintetizata de catre organism. Exceptie fac doar noii nascuti, al caror organism nu este capabil sa produca arginina, sursa acestora fiind hrana.
L-arginina este un precursor al oxidului nitric si altor metaboliti, o componenta a colagenului, enzimelor si hormonilor, a lichidului seminal, a pielii si tesuturilor conjunctive. L-arginina este un aminoacid necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea tesutului adipos, procesele de cicatrizare s.a. In bolile de ficat (ciroza), aportul de arginina are rezultate foarte bune. Are proprietati antioxidante si contribuie la indepartarea toxinelor, ajuta la detoxificarea ficatului. Astfel, reduce acumularea de amoniac si lactaza plasmica, produsi in urma efortului fizic.     L-arginina inhiba formarea agregatelor plachetare si poate, de asemenea, sa mentina tensiunea arteriala.
In ultimul timp, s-a pus un mare accent pe administrarea argininei la sportivi. Peste 50 de cercetari stiintifice confirma ca L-arginina are rol in cresterea normala.
    De aceea, se prefera administrarea argininei sportivilor, pentru dezvoltarea si fortificarea tesutului muscular.

L-Arginine
90 capsule. Cantitate neta 109 g
Supliment alimentar cu L-arginina

Ingrediente active per capsula:
L-arginina HCl    1000 mg

Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza E 464, colorant - dioxid de titan E 171; gelifiant - stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu.....q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3 capsule cu 20 de minute inainte de antrenament.

Atentie!
Nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1782 / 22.10.2018

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.