SYN L-CARNITINE SHOT, 20*60ml

L-CARNITINE SHOT SYN, 20*60ml

24.10.2020 TERMEN DE VALABILITATE

SYN L-CARNITINE SHOT, 20*60ml

Produsul L-Carnitine Shot este disponibil sub forma de shot si contine pe langa L-Carnitine si ceai verde, Vitaminele B1 si B6. Un shot contine 2 portii.
O portie ofera:
3000mg L-Carnitine
30mg Green Tea
3.75mg Vitamin B1
7.5mg Vitamin B6

O cutie contine 20 shot-uri.

Pretul este per shot.

Aroma
RXS290

Descriere

SynTech
L-Carnitine Shot


    L-carnitina a fost descoperită în anul 1905 şi este produsă în mod natural în organism, în ficat şi în rinichi, fiind sintetizată din aminoacizii lizină şi metionină. Unii o clasifică în grupa aminoacizilor neesenţiali. Intervine în metabolizarea alimentelor, mai precis în „transformarea” acestora  în energie. L-carnitina transferă acizii graşi cu catene lungi, cum sunt trigliceridele, în mitocondrii („centralele” energetice ale celulelor) unde pot fi oxidaţi pentru a produce energie. L-carnitina are un rol important în exerciţiile fizice, deoarece în timpul antrenamentelor se produce o scădere a concentraţiei de carnitină din sistemele de depozit (muşchi, ficat, rinichi). Cele mai mari cantităţi de carnitină se găsesc în muşchi şi în inimă. Deoarece principalii utilizatori ai energiei sunt chiar muşchii scheletici şi inima, o cantitate insuficientă de carnitină va genera o slăbiciune musculară şi funcţionarea defectuoasă a cordului. În plus, grăsimea neutilizată se va depune.
    La sportivi, "cererea" de energie este mult mai mare, iar necesarul de carnitină pentru satisfacerea acestei cereri depăşeşte capacitatea organismului de a o sintetiza. În timpul unui efort prelungit, energia necesară funcţionării muşchilor provine, în proporţie de 50 - 80% (în funcţie de intensitatea efortului), din arderea grăsimilor. Deoarece L-carnitina susţine activitatea inimii şi a muşchilor, şi oboseala se va instala mai târziu.
    Produsul L-Carnitine Shot fabricat de SynTech este disponibil sub formă de fiole şi conţine pe lângă L-carnitină ceai verde şi vitaminele B6 şi B1. fiind ușor de administrat.
Ceaiul verde obţinut din Camellia sinensis este un aliment consumat în multe regiuni ale globului, arborele de ceai fiind cultivat în zone precum Asia sau Africa. Diferitele tipuri de ceai se obţin din frunzele arborelui de ceai, diferenţele observabile între aceste tipuri fiind datorate modului în care sunt prelucrate frunzele după recoltare. În cazul ceaiului verde, frunzele sunt nefermentate. Printre substanţe biologic-active decelate în ceai se numără catechinele, cafeina respectiv teanina. Ceaiul în diversele sale forme este larg utilizat, fiind o băutură bogată în nutrienţi care sprijină desfăşurarea proceselor metabolice.
Vitaminele B6 şi B1 sunt vitamine hidrosolubile care participă la mai multe procese metabolice. Din punctul de vedere al sportivilor, cele două reprezintă interes deoarece contribuie la metabolismul energetic normal şi funcţionarea normală a sistemului nervos; pe lângă acestea vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii.
L-Carnitine Shot - Lemon
Lichid. Cantitate netă 60 ml
Supliment alimentar cu L-carnitină, ceai verde şi vitamine - aromă de lămâie
Cu îndulcitori.

Ingrediente active per ½ fiolă (30 ml):
L-carnitină    3000 mg
Ceai verde (Camellia sinensis)    30 mg
Vitamina B6
(clorhidrat de piridoxină)    7,5 mg
Vitamina B1
(clorhidrat de tiamină)    3,75 mg

Alte ingrediente: apă; corector de aciditate - acid citric; îndulcitori - xilitol, sucraloză; conservant - sorbat de potasiu; agent de îngroşare - gumă xantan........q.s.
Poate conţine urme de lapte, soia, gluten, crustacee, ouă, seminţe de susan, nuci, ţelină, sulfiţi.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, consumaţi jumătate de fiolă (30 ml) cu 20 de minute înainte de antrenament. Agitaţi bine fiola înainte de consum.

Atenţie!
Nu se administrează copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.
Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs dacă urmaţi un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1508 / 09.08.2017

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.