T-SIZE RECOVERY SYN 1,62kg

T-SIZE RECOVERY SYN 1,62kg

SynT size Recovery este un produs ce ofera suport nutritional in perioada de dupa antrenament.
O portie (90g) contine:
- 49g carbohidrati
- 35,6g proteine si aminoacizi (24g izolat proteic din zer,6g leucina, 6g glutamina)
- 2g Crea-Trona®
- 2g beta-alanina
- 200mg acid alfa lipoic

Aroma
RXS171
173,00 lei
.

Descriere

SynTech
SynTsize Recovery    SynTsize Recovery este un produs care oferă suport nutriţional în perioada de după antrenament, perioada de aproximativ 2 ore după acesta fiind numită şi „fereastra anabolică”. Un aport de carbohidraţi şi aminoacizi este benefic pentru organism în această perioadă, deoarece ajută la refacerea rezervelor de glicogen şi aminoacizi care au fost epuizate în timpul antrenamentelor, ajutând astfel la menţinerea şi dezvoltarea masei musculare. În situaţia opusă, dezvoltarea masei musculare este mult încetinită. SynTsize Recovery conţine ingrediente cheie în recuperarea după efort dozate în proporţiile optime: glucide, proteine şi aminoacizi, creatină dublu tamponată Crea-Trona®, beta-alanină şi acid alfa-lipoic.
    Glucidele din SynTsize Recovery sunt reprezentate de dextroză şi maltodextrina din porumb ceros, prezente în proporţii egale. Acestea au rolul de a reface rezervele de glicogen (un compus care conţine numeroase unităţi de glucoză legate) care sunt epuizate în timpul antrenamentelor. Rezervele de glicogen ale organismului se află în principal în ficat şi muşchi; dacă stocul de glicogen din muşchi este epuizat, organismul începe să utilizeze aminoacizi proveniţi din catabolizarea („descompunerea”) ţesutului muscular în vederea obţinerii de glucoză, pentru a putea produce energie. Prin urmare, este importantă asigurarea unui aport satisfăcător de glucide în urma eforturilor fizice intense, pentru a reface rezerva de glicogen a organismului. Dextroza şi maltodextrina din porumb ceros sunt două glucide care sunt digerate uşor, declanşând rapid sinteza glicogenului.
    Proteinele şi aminoacizii au şi ele un rol important în perioada post-antrenament, fiind constituenţi majori ai masei musculare; menţinerea şi dezvoltarea masei musculare nu este posibilă fără aceştia.
    Izolatul proteic din zer este absorbit rapid şi eficient, fiind bogat în aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA).
    Leucina este adăugată în produs datorită rolului său în creşterea sintezei proteinelor. Stimulează dezvoltarea muşchilor şi „consumarea” grăsimilor.
    Glutamina îmbunătăţeşte recuperarea, ajută sistemul imunitar şi sprijină secreţia hormonului de creştere. De asemenea, are rol în refacerea rezervelor de glicogen ale muşchilor.
    Creatina dublu tamponată Crea-Trona® - SynTech a ales să folosească această creatină în locul celei alcaline deoarece este mai stabilă în mediul acid al stomacului şi este absorbită mai uşor. Tamponul bicarbonat din compoziţia acesteia ajută tamponul bicarbonat al organismului, îmbunătăţind performaţele în timpul antrenamentului şi sprijinind recuperarea.
    Beta-alanina în combinaţie cu creatina este mai eficientă în dezvoltarea masei musculare decât creatina singură. Beta-alanina tamponează acidul lactic şi creşte concentraţia de carnosină în muşchi. O concentraţie mărită a carnosinei permite, graţie unui număr de mecanisme biochimice, amânarea oboselii musculare într-un mod eficient. De asemenea, beta-alanina accelerează recuperarea şi împiedică deteriorarea muşchilor.
    Acidul alfa-lipoic este un antioxidant care optimizează secreţia de insulină atunci când este consumat în combinaţie cu glucidele. Combinaţia acid alfa-lipoic + glucide + creatină este mai eficientă în ceea ce priveşte absorbţia creatinei în muşchi, în comparaţie cu glucidele şi creatina.
    Produsul SynTsize Recovery, mulţumită ingredientelor sale este deosebit de util în perioadele de după antrenament, fiind disponibil în două arome: coacăze negre şi piersici + mango.

SynTsize Recovery - CASSIS
Pulbere Cantitate netă 1,62 kg
Supliment alimentar cu proteine din zer, glucide, aminoacizi, beta-alanină şi creatină - aromă de coacăze negre. Cu zaharuri şi îndulcitor.

Ingrediente active per măsură de pulbere (45 g):
Maltodextrină
(porumb ceros, 95% amilopectină)    12,51 g
Izolat proteic din zer    11,95 g
Dextroză    11,06 g
Recovery Matrix
   L-leucină    3 g
   L-glutamină    3 g
   Acid alfa-lipoic    100 mg
Strength & Power
   Crea-Trona™ creatină dublu tamponată    1 g
   Beta-alanină    1 g

Alte ingrediente: acidifiant - acid citric; proteine din grâu (peptide glutaminice); fosfat monopotasic; aromă; antiaglomerant - dioxid de siliciu; îndulcitor - sucraloză; emulgator - lecitină din soia; coloranţi - roşu Ponceau, albastru briliant..........q.s.
Conţine lapte, soia şi gluten. Nu conţine nuci ca ingrediente, dar poate conţine urme de arahide şi diverse tipuri de nuci şi seminţe. Poate conţine ouă.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecaţi 2 măsuri (90 g) cu 450 ml apă şi consumaţi imediat după antrenament.

Atenţie!
Nu se recomandă pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu afecţiuni renale. Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs dacă urmaţi un tratament cu anticoagulante.


Informaţii nutriţionale    1 măsură de pulbere (45 g)    2 măsuri de pulbere (90 g)
Valoare energetică    162 kcal / 686,5 g    324 kcal / 1373 kJ
Grăsimi    0,25 g    0,5 g
   din care    
   acizi graşi saturaţi    0,1 g    0,2 g
Glucide    22,65 g    45,3 g
   din care zaharuri    10,2 g    20,4 g
Proteine    17,2 g    34,4 g
Sare    0,085 g    0,17 g


Notificat MS / CRSPT Seria AB / Nr. 1531 / 20.09.2017

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.