PRO MATRIX 900g

PRO MATRIX 900g

SynPro Matrix este un produs ce contine 3 fractiuni proteice cu viteze diferite de digestie si absorbtie: 4 tipuri de proteine din lapte (concentrat proteic din lapte respectiv concentrat, izolat si hidrolizat proteic din zer), izolat proteic din soia si albumina din ou. Diferitele fractiuni proteice sunt digerate treptat, asigurand un aflux continuu de aminoacizi pentru muschi, maximizand dezvoltarea musculara.

O masura(30g) contine:
-24.1g proteine
-2.3g carbohidrati
-0.8g grasimi
-5g de BCAA si 5g glutamina cu scopul de a stimula procesul de recuperare

Aroma
RXS176
161,00 lei
.

Descriere

SynTech
SynPro Matrix


SynPro Matrix este un produs ce contine 3 fractiuni proteice cu viteze diferite de digestie si absorbtie: 4 tipuri de proteine din lapte (concentrat proteic din lapte respectiv concentrat, izolat si hidrolizat proteic din zer), izolat proteic din soia si albumina din ou. Diferitele fractiuni proteice sunt digerate treptat, asigurand un aflux continuu de aminoacizi pentru muschi, maximizand dezvoltarea musculara. Se poate consuma in timpul zilei sau inainte de culcare, deoarece alimenteaza muschii peste noapte.
SynPro Matrix este bogat in aminoacizi esentiali, printre care se gasesc si cei cu catena ramificata (BCAA) si glutamina.
Laptele contine pe langa apa si cantitati semnificative de proteine. Acestea se pot imparti in doua categorii principale: cazeine si proteine din zer.
Cazeina contine peste 80% proteine si este constituentul principal al laptelui. Este usor descompusa in aminoacizi esentiali,care sunt utilizati la sinteza proteinelor. Este digerata mai lent in comparatie cu celelalte fractiuni proteice.
Concentratul proteic din zer este obtinut prin ultrafiltrare la temperatura joasa. Prin folosirea acestei metode, proteinele sunt protejate de actiunea caldurii, care le poate denatura. Acest amestec contine peptide cu o masa moleculara foarte mica, mica, medie si mare; toate aceste fractiuni sunt digerate cu viteze diferite, cele cu masa moleculara foarte mica fiind digerate primele si cele cu masa moleculara mare fiind digerate ultimele, asigurand un aflux constant de aminoacizi pentru o perioada mai lunga de timp. Concentratul proteic din zer mai contine si aminoacizi cu catene scurte si lungi.
Izolatul proteic din zer este obtinut prin metoda „ultra cold filtration” (filtrare la rece), care conserva structura naturala a proteinelor si duce la obtinerea unui izolat nedenaturat. Acesta contine beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina, albumina serica bovina, imunoglobulina G,  imunoglobulina A, imunoglobulina M si  lactoferina. Izolatul proteic din zer este un amestec cu biodisponibilitatea cea mai ridicata si contine cantitati foarte mici de grasimi.
Hidrolizatul proteic din zer este obtinut prin ruperea legaturilor din moleculele de proteine obtinute din zer. Intr-o prima etapa se obtin polipeptide, apoi peptide simple si in final aminoacizi. Hidrolizatul proteic din compozitia SynPro Matrix este partial hidrolizat, astfel proteinele nu au fost descompuse in totalitate in aminoacizii constituenti, ci se pastreaza si unele componente cu masa moleculara mai mare, cum sunt beta-lactoglobulinele, lactoferina si alte substante care sprijina sistemul imunitar. Aminoacizii din compozitia hidrolizatului sunt absorbiti usor si sunt cunoscuti pentru efectul lor stimulant asupra dezvoltarii musculare.
Izolatul proteic din soia se deosebeste de celelalte tipuri de proteine din compozitia produsului din punct de vedere al provenientei, fiind de origine vegetala, obtinut prin prelucrarea boabelor de soia. De regula se prefera utilizarea proteinelor de origine animala, din considerentul ca au in constitutia lor toti aminoacizii esentiali, insa spre deosebire de multe alte proteine de origine vegetala, proteinele prezente in boabele de soia contin toti aminoacizii esentiali, fiind considerate si ele proteine complete. Contine cantitati mari de arginina si glutamina.
Albumina din ou contine 80% proteine pure de o calitate excelenta. Este obtinuta din albusul de ou si digestia sa este mai lenta decat cea a proteinelor din zer.
SynPro Matrix este disponibil in 3 arome: ciocolata, vanilie si capsuni.

SynPro Matrix - Vanilla
Pulbere Cantitate neta 2,04 kg
Supliment alimentar cu proteine - aroma de vanilie. Cu indulcitor.
Ingrediente active per masura de pulbere (30 g):
Concentrat proteic din lapte    14,90 g
(80% cazeina micelara, 20% zer nativ)
Concentrat proteic din zer (lapte)    7,5 g
Izolat proteic din soia    2,4 g
Izolat proteic din zer (lapte)    1,5 g
L-glicina    1,5 g
Albumina din ou    0,9 g
Hidrolizat proteic din zer (lapte)    0,15 g
Alte ingrediente: agenti de ingrosare - guma de guar, guma xantan; emulgator - lecitina din floarea-soarelui; clorura de sodiu; aroma de vanilie; stabilizator - guma de celuloza; indulcitor - sucraloza.................q.s.
Contine lapte, ou, si soia. Nu contine nuci ca ingrediente, dar poate contine urme de arahide si diverse tipuri de nuci si seminte. Poate contine gluten.
Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de pulbere (30 g) cu 200 ml apa. Consumati 2 masuri per zi, in fiecare zi a saptamanii astfel: 1 masura dimineata intre mese, 1 masura seara inainte de culcare.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Informatii nutritionale    1 masura de pulbere (30 g)    2 masuri de pulbere (60 g)
Valoare energetica    111 kcal / 467 kJ    222 kcal / 934 kJ
Grasimi    0,8 g    1,6 g
   din care    
   acizi grasi saturati    0,6 g    1,2 g
Glucide    2,3 g    4,6 g
   din care zaharuri    1,2 g    2,4 g
Proteine    24,1 g    48,2 g
Sare    0,4 g    0,8 g

Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr. 1152 / 04.09.2015

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.