PRO WHEY SYN,  2.04kg

PRO WHEY SYN, 2.04kg

1 Recenzie

SynPro Whey este o “ proteina instant” de calitate, ce contine izolat si concentrat proteic din zer. Este bogat in aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) si glutamina; nu contine lipide aproape deloc. Este absorbit repede si are o valoare biologica mare.

O masura(30g) de SynPro Whey contine:
- 19.52 g concentrat proteic din zer (lapte) si 7.5g izolat proteic din zer(lapte)
- 1.9 g carbohidrati
- 5g de BCAA si 5g glutamina cu scopul de a stimula procesul de recuperare

Aroma
RXS216
221,00 lei
.

Descriere

  SynTech
SynPro Whey    SynPro Whey este o “proteina instant” de calitate, ce contine concentrat si izolat proteic din zer. SynPro Whey este bogat in aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) si glutamina; pe langa acestea, nu contine grasimi aproape deloc. Este absorbit repede si are o biodisponibilitate ridicata.
    Proteinele contribuie la cresterea masei musculare, dezvoltarea musculaturii slabe si stimuleaza recuperarea muschilor dupa exercitii fizice intense. Este cel mai eficient atunci cand se consuma dimineata si imediat dupa antrenament.
Concentratul proteic din zer este obtinut prin ultrafiltrare la temperatura joasa. Prin folosirea acestei metode, proteinele sunt protejate de actiunea caldurii, care le poate denatura. Acest amestec contine peptide cu o masa moleculara foarte mica, mica, medie si mare; toate aceste fractiuni sunt digerate cu viteze diferite, cele cu masa moleculara foarte mica fiind digerate primele si cele cu masa moleculara mare fiind digerate ultimele, asigurand un aflux constant de aminoacizi pentru o perioada mai lunga de timp. Concentratul proteic din zer mai contine si aminoacizi cu catene scurte si lungi.
Izolatul proteic din zer este obtinut prin metoda „ultra cold filtration” (filtrare la rece), care conserva structura naturala a proteinelor si duce la obtinerea unui izolat nedenaturat. Acesta contine beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina, albumina serica bovina, imunoglobulina G,  imunoglobulina A, imunoglobulina M si  lactoferina. Izolatul proteic din zer este un amestec cu biodisponibilitatea cea mai ridicata si contine cantitati foarte mici de grasimi. Contine cantitati mari de peptide glutaminice.
    Fiecare masura contine 5,3 g de BCAA si 4,3 g de glutamina.
    SynPro Whey este disponibil in 3 arome: ciocolata, vanilie si capsuni.

SynPro Whey - Vanilla
Pulbere. Cantitate neta 900 g
Supliment alimentar cu proteine din zer - aroma de vanilie. Cu zaharuri si indulcitori.

Ingrediente active per masura de pulbere (30 g):
Proteine [sub forma de concentrat proteic
din zer (lapte), izolat proteic din zer (lapte)]    24,1 g

Alte ingrediente: aroma de vanilie; agenti de ingrosare - guma guar, guma xantan; indulcitori - acesulfam de potasiu, sucraloza; dextroza; fructoza; fosfat monopotasic; emulgator - lecitina din floarea-soarelui; clorura de sodiu.............q.s.
Contine lapte. Poate contine urme de gluten, soia, ou, arahide si alte tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de pulbere (30 g) cu 200 ml apa. Consumati doua masuri pe zi, in fiecare zi a saptamanii. In zilele in care va antrenati, consumati 1 masura dimineata dupa ce va treziti si 1 masura imediat dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 1 masura dimineata dupa ce va treziti si 1 masura dupa-masa, intre mese.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.
Informatii nutritionale    1 masura de pulbere (30 g)    2 masuri de pulbere (60 g)
Valoare energetica    118 kcal / 499 kJ    236 kcal / 998 kJ
Grasimi    1,6 g    3,2 g
   din care    
   acizi grasi saturati    1,0 g    2,0 g
Glucide    2,8 g    5,6 g
   din care zaharuri    2,0 g    4,0 g
Proteine    24,1 g    48,2 g
Sare    0,1 g    0,2 gNotificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1784 / 22.10.2018Detalii ale produsului

Opinia clientilor (1)

1 Recenzie

excelent
supliment ce il folosesc post workout, incepand procesul de recuperare cat mai repede posibil. Printre putinele pudre proteice care nu imi ofera senzatii de balonare sau discomfort, recomand !
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.