VITAMINA B BIOACTIVA 875mg IM, 150 CAPS

VITAMINA B BIOACTIVA 875mg IM, 150 CAPS

IRONMAXX VITAMIN B BIOACTIVE

- contine toate vitaminele B esentiale
- acopera 300% din doza zilnica recomandata
- forme bioactive de vitamine hidrosolubile
- ideal pentru sportivii cu cerere crescuta
- contribuie la metabolismului energetic normal, functionarea normala a  sistemului nervos si a sistemului imunitar, precum si la sinteza aminoacizilor
- ajuta la reducerea stresului si a oboselii

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula per zi dupa o masa cu apa suficienta.

RXS418
46,00 lei
.

Descriere

IronMaxx
Vitamin B BioactiveComplexul vitaminic B cuprinde un numar de 8 vitamine hidrosolubile - tiamina, riboflavina, niacina, acidul pantotenic, piridoxina, biotina, acidul folic, respectiv vitamina B12 - cu structuri chimice destul de diferite. Structura chimica specifica a fiecarei vitamine are o importanta speciala, deoarece chiar si prin mici modificari ale acesteia, se ajunge la pierderea activitatii biologice. In multe cazuri, forma biologic-activa a unor vitamine din complexul B reprezinta coenzime pentru mai multe enzime implicate in numeroase procese metabolice. Forma biologic-activa a vitaminelor se poate obtine in organism prin diverse reactii, de exemplu in cazul vitaminei B1 (tiaminei) printr-o reactie de fosforilare se obtine tiaminpirofosfatul.
Activitatea biologica a vitaminelor s-a elucidat treptat, pornind de la observatii legate de prezenta unor factori implicati in functionarea normala a organismelor, prezenti in unele alimente, altii decat glucidele, lipidele, proteinele sau apa. Unele informatii in acest sens s-au obtinut observand prezenta sau absenta anumitor boli (e.g. scorbut, beri-beri sau pelagra) si alimentele consumate de subiecti umani sau animale de laborator. Elucidarea structurii vitaminelor, precum si aprofundarea cunostiintelor referitoare la activitatea lor biologica s-a realizat in cursul secolului XX.
Numele de vitamina, „amina vietii” ilustreaza si el importanta pe care o au acesti nutrienti in functionarea optima a organismului. Spre deosebire de glucide, lipide, proteine si apa, care alcatuiesc majoritatea componentilor unei celule, vitaminele sunt prezente in organism in cantitati mai mici, dar efectul lor nu este deloc nesemnificativ; cele 16 mg de niacina necesare intr-o zi sunt la fel de importante ca si cele 50 g de proteine necesare intr-o zi. In general, o singura vitamina nu le poate inlocui pe celelalte, astfel incat este importanta asigurarea unui aport al tuturor vitaminelor, printr-o alimentatie echilibrata.
Vitaminele sunt implicate prin diverse mecanisme in dezvoltarea si functionarea organismelor: ajuta la producerea energiei, la sinteza unor constituenti ai organismului, la functionarea normala a sistemului imunitar sau la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
Produsul Vitamin B Bioactive fabricat de IronMaxx contine cele 8 vitamine hidrosolubile ale complexului B pentru completarea alimentatiei cu acesti nutrienti. Aceste vitamine ajuta la functionarea normala a organismului, contribuind la: sinteza normala a aminoacizilor (vitamina B9 - acidul folic); metabolismul energetic normal (vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, biotina, B12); reducerea oboselii (vitaminele B2, B3, B5, B6, B9, B12); functionarea normala a sistemului nervos (vitaminele B1, B2, B3, B6, biotina); protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina B2); functionarea normala a sistemului imunitar (vitaminele B6, B9, B12); metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).Vitamin B Bioactive
150 capsule Cantitate neta 131,3 g
Supliment alimentar cu vitamine

Ingrediente active per capsula:
Niacina (nicotinamida)    48 mg
Acid pantotenic
(D-pantotenat de calciu)    18 mg
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)    4,2 mg
Vitamina B2 (riboflavina)    4,2 mg
Vitamina B1 (mononitrat de tiamina)    3,3 mg
Acid folic (acid pteroilmonoglutamic)    600 mcg
Vitamina B12 (ciancobalamina)    7,5 mcg

Alte ingrediente: faina de orez; gelatina din vita (invelis al capsulei); antiaglomeranti - stearat de magneziu, dioxid de siliciu; coloranti - dioxid de titan E 171, oxizi si hidroxizi de fier E 172............q.s.
Poate contine urme de gluten, lapte, ou si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula per zi dupa o masa cu apa suficienta.

Notificat MS Nr. 3642 / 14.11.2018Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.