ZINC 150 caps, IM

ZINC 150 caps, IM

 Concentratie ideala de zinc - 15 mg pe capsula

 Biodisponibilitate ridicata

 Doar o capsula acopera 100% din necesarul zilnic de zinc

 Sustine cresterea celulara

 Intareste sistemul imunitar

 Ideal in faza de construire a muschilor

RXS544
48,00 lei
.

Descriere

Zincul de la IronMaxx® ofera tuturor o nutritie sportiva optimizata! Cu 15 mg pe capsula, zincul este un supliment nutritional echilibrat in mod optim. Ironmaxx® utilizeaza gluconat de zinc de inalta calitate, care poate absorbi rapid zincul. Numeroasele sale efecte pozitive sunt disponibile imediat. Zincul este considerat unul dintre cele mai importante minerale din sporturile de putere. Sportivii consuma in zilele de antrenament cu 50% mai mult din anumite minerale, cum ar fi non-sportivi, deoarece pierd acest lucru prin transpiratie abundenta. Prin urmare, este esentiala o cantitate suficienta si optim concentrata de zinc in sporturile de forta si rezistenta! Zincul indeplineste multe functii diferite in organism. Are roluri cheie in metabolismul zaharului, grasimilor si proteinelor si este implicat in formarea materialului genetic si in cresterea celulelor. Atat sistemul imunitar, cat si multi hormoni necesita zinc pentru functia lor.

Multi sportivi mananca unilateral, astfel incat organismul nu poate fi intotdeauna alimentat in mod adecvat cu acele minerale si oligoelemente care sunt esentiale. Hormonul sexual masculin, scade dupa varsta de 25 de ani in fiecare an cu aproximativ 1,2 la suta. Activitatile sportive pot contracara aceasta dezvoltare. 

Continut de zinc

- metabolism normal al glucidelor

- functia cognitiva normala

- metabolismul normal al macronutrientilor

- metabolism normal al acizilor grasi

- sinteza normala a proteinelor

- functia normala a sistemului imunitar

- ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

- Are o functie in diviziunea celulara

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.