Proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare.
Proteinele din vita contin toti aminoacizii esentiali, adica acei aminoacizi care nu pot fi sintetizati in organismul uman, ci trebuie procurati din alimente. Pe langa acestea, izolatul proteic din vita prezent in compozitia produsului este hidrolizat, fapt ce prezinta unele avantaje distincte.
Procesul de hidroliza are loc si in organism, la nivelul sistemului digestiv - proteinele din alimente sunt descompuse in unitatile lor constituente, aminoacizii. Acest proces insa necesita timp; prin hidrolizarea in prealabil a proteinelor din produs, aminoacizii din compozitia acestora pot ajunge mai repede in muschi.
Profilul de aminoacizi / 25 ml
Glicina 2318 mg
Arginina 1601 mg
Prolina 1496 mg
Hidroxiprolina 1283 mg
Acid glutamic 1249 mg
Alanina 979 mg
Acid aspartic 675 mg
Leucina 371 mg
Serina 349 mg
Valina 270 mg
Fenilalanina 236 mg
Treonina 203 mg
Izoleucina 180 mg
Lisina 113 mg
Hidroxilisina 113 mg
Histidina 68 mg
Metionina 68 mg
Triptofan 35 mg
Tirosina 34 mg
Cisteina 25 mg
Amino Liquid - Orange
Lichid. Cantitate neta 1000 ml
Supliment alimentar cu proteine - aroma de portocale.
Cu indulcitori.
Ingrediente active per 25 ml:
Proteine (sub forma de izolat proteic hidrolizat din vita) 12 g
Alte ingrediente: apa; acidifiant - acid citric; L-arginina; indulcitori - acesulfam de potasiu, sucraloza; L-triptofan; L-cisteina; conservant - sorbat de potasiu; aroma........q.s.
Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 25 ml de lichid cu 250 ml apa intr-un shaker. Consumati 25 ml o data pe zi (de mai multe ori daca este necesar). Produsul se poate consuma la micul dejun, inainte sau dupa antrenament. Agitati bine flaconul inainte de utilizare. Dupa deschidere, a se pastra flaconul la frigider si a se consuma continutul in 4 saptamani.
Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1995 / 02.07.2019