Aminoacizi EAAs 400gr

Aminoacizi EAAs 400g

EAAs de la ALL STARS contine 8 aminoacizi esentiali sub forma de pulbere instant.
O portie contine 10.000mg de aminoacizi esentiali.


Ingrediente active per masura de pulbere (14 g):
L-leucina    3490 mg
L-lisina    2300 mg
L-treonina    1100 mg
L-valina    1100 mg
L-izoleucina    1097 mg
L-metionina    400 mg
L-fenilalanina    299 mg
L-triptofan    299 mg


O cutie contine 28 portii

Aroma
RXS394
124,00 lei
.

Descriere

All Stars
EAAs Powder


Aminoacizii sunt substante cu o raspandire larga in lumea vie, fiind prezenti sub o forma sau alta la animale, ciuperci, plante, bacterii si virusuri. Aminoacizii, prin legare unul de altul in lanturi mai scurte sau mai lungi, formeaza proteinele, molecule deosebit de importante pentru organism. Proteinele formeaza „scheletul” celulelor animale (citoscheletul), asigura transportul in si din celula a diverselor substante, intra in constitutia enzimelor care participa la desfasurarea proceselor metabolice si nu in ultimul rand sunt parte a formatiunilor celulare responsabile pentru contractia musculara.
Aminoacizii esentiali nu pot fi sintetizati de organism, singurul mod de a obtine acesti aminoacizi este din alimentatie.
Aminoacizii neesentiali pot fi sintetizati si in organism pornind de la alti aminoacizi sau substante din alte clase.
Acest lucru nu inseamna ca acestia sunt mai importanti, ci doar ca organismul are la dispozitie si alte modalitati de a-i procura.
In organism, formarea sau descompunerea proteinelor se realizeaza in functie de necesitati, de procesele biologice care au loc la momentul respectiv.
Aminoacizii nu pot fi depozitati si, din aceasta cauza, atunci cand este nevoie de vreunul, mai intai se utilizeaza aminoacizii aflati in circulatia sanguina, iar apoi vor fi obtinuti prin degradarea proteinelor.
Aminoacizii esentiali si neesentiali ce intra in alcatuirea proteinelor din diverse alimente de origine vegetala si animala, tipul de aminoacid precum si cuantumul acestuia prezinta diferente de la un aliment la altul.
Pentru a obtine aminoacizii de care are nevoie, organismul descompune diversele tipuri de proteine prezente in alimente cu ajutorul sistemului digestiv. Odata obtinuti aminoacizii, acestia pot fi utilizati pentru sinteza diverselor proteine din organism. Digestia proteinelor insa este un proces care necesita timp.
Necesitatile de proteine ale organismului difera in functie de varsta, starea sanatatii, greutatea corporala, solicitarile fizice etc. Cu cat un individ este mai solid si mai tanar sau cu cat trebuie sa depuna eforturi fizice mai mari pentru a face fata cerintelor activitatii profesionale sau sportului practicat, cu atat mai multe proteine va solicita organismul sau.
Lipsa oricarui aminoacid esential din organism poate provoca numeroase disfunctii. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigura toti aminoacizii esentiali, poate determina dereglari ale proceselor biochimice. O situatie asemanatoare se produce si in cazul in care dintr-o cauza oarecare alimentele consumate nu pot fi digerate si prelucrate in totalitate. Pot aparea dereglari si atunci cand regimul alimentar este bogat in vitamine si saruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esentiali este insuficienta. Lipsa aminoacizilor esentiali nu permite activitatea eficienta a vitaminelor si mineralelor.
Suplimentul alimentar EAAs Powder fabricat pentru All Stars contine aminoacizi esentiali sub forma libera, descompunerea unor proteine pentru a obtine aminoacizii constituenti nu mai este necesara in acest caz.
Timpul in care aminoacizii din compozitia produsului ajung in sange este astfel mai scurt in comparatie cu aminoacizii din proteinele din zer spre exemplu. EAAs Powder este disponibil sub forma de pulbere cu aroma de portocale, respectiv capsuni si mango.

EAAs Powder - Strawberry Mango
Pulbere Cantitate neta 400 g
Supliment alimentar cu aminoacizi
Cu indulcitori.

Ingrediente active per masura de pulbere (14 g):
L-leucina    3490 mg
L-lisina    2300 mg
L-treonina    1100 mg
L-valina    1100 mg
L-izoleucina    1097 mg
L-metionina    400 mg
L-fenilalanina    299 mg
L-triptofan    299 mg

Alte ingrediente: maltodextrina; aroma; acid citric; clorura de sodiu; dioxid de siliciu; indulcitori - acesulfam de potasiu, sucraloza; coloranti - beta caroten, rosu Allura AC......q.s.
Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de EAAs Powder (14 g) cu 300 ml apa intr-un shaker. Consumati 1 - 2 masuri de EAAs Powder per zi. EAAs Powder se poate consuma la micul dejun, inainte sau dupa antrenament.
Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1735 / 03.07.2018

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: