AMINOTROPIN 132 capsule

AMINOTROPIN 120 capsule

Aminotropin fabricat de All Stars este un produs pe baza de aminoacizi anti-catabolici si proteine. Proteinele din Aminotropin provin din zer, fiind prezente sub forma izolatului proteic din zer hidrolizat / peptide ale argininei (PepForm™ Arginine Peptides). Proteinele din lapte au cel mai bun efect anti-catabolic pe termen lung. Combinarea proteinelor cu aminoacizi are un efect sinergic pentru rezultate maxime.
O portie(6 capsule) contine:
- 8700mg aminoacizi
- 4800mg BCAA 2:1:1 leucina+valina+izoleucina
- arginina, L-ornitina si peptida arginina PepForm™-
- vitamine B5, B6 si biotina
- calciu
- capsule cu eliberare rapida

RXS439
203,00 lei
.

Descriere

All Stars Aminotropin fabricat de All Stars este un produs pe baza de aminoacizi si proteine, destinat celor care urmaresc cresterea masei musculare printr-o combinatie de alimentatie adecvata si antrenamente. In compozitia sa se regasesc aminoacizi liberi, proteine din zer, vitamine s i calciu.
Aminoacizii sunt substante gasite in toate formele de viata, de la bacterii, alge, plante pana la animale si oameni; se gasesc si in constitutia virusurilor. Aminoacizii sunt utilizati de organism, printre altele, pentru sinteza proteinelor – macromolecule constituite din aminoacizi legati unii de alti, formand unul sau mai multe lanturi lungi, cateodata in constitutia lor fiind implicate si alte substante.
Proteinele intra in constitutia enzimelor, catalizatorii reactiilor biochimice ce au loc in organism; fara enzime este greu de imaginat cum ar fi posibila viata, daca toate procesele metabolice s-ar desfasura aleator si haotic. Proteinele se gasesc si in membrana celulara, unele dintre ele actionand ca transportori, aducand substante din mediul extracelular, respectiv eliminand substante din celula. Nu in ultimul rand, proteinele reprezinta componente majore ale celulelor musculare, fiind responsabile, alaturi de alti factori, de contractiile musculare.
Pentru mentinerea si cresterea masei musculare, unul din factorii hotaratori il reprezinta aportul de aminoacizi, fie sub forma de aminoacizi liberi, fie sub forma de proteine sau hidrolizate proteice (lactalbumine, lactoglobuline, cazeine, ovalbumine), fiecare din aceste forme avand avantajele sale.
Aminoacizii liberi nu mai trebuie digerati, proces care trebuie sa aiba loc in cazul proteinelor, ci pot fi absorbiti direct, ajungand mai repede in sange si mai departe in muschi. In constitutia organismelor vii se gasesc aproximativ 20 de aminoacizi, fiecare dintre acestia avand functii variate. Unii dintre acestia, in numar de 9 la adult, nu pot fi sintetizati in organism si din acest considerent poarta denumirea de aminoacizi esentiali.
L-leucina, impreuna cu izoleucina si valina, protejeaza masa musculara si ii furnizeaza energie, ajutand la cresterea nivelului de rezistenta si de energie.
L-arginina este un precursor al oxidului nitric si altor metaboliti, o componenta a colagenului, enzimelor si hormonilor, a pielii si tesuturilor conjunctive. L-arginina este un aminoacid necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea tesutului adipos.
L-valina este un aminoacid necesar pentru sistemul nervos si functiile cognitive.       L-valina este esentiala pentru refacerea tesuturilor musculare si pentru metabolismul muschilor si, de asemenea, creste rezistenta in timpul efortului.
L-izoleucina ajuta la refacerea musculara dupa antrenamente si are rol important in metabolismul energetic.
Proteinele din Aminotropin provin din zer, fiind prezente sub forma izolatului proteic din zer hidrolizat / peptide ale argininei (PepForm™ Arginine Peptides). Proteinele din zer sunt o sursa excelenta de aminoacizi esentiali, sunt digerate, absorbite si utilizate eficient de catre organism. Izolatul proteic din zer este una din cele mai pure forme ale proteinelor din zer, continand aproape in totalitate proteine. Izolatul proteic este si hidrolizat, un proces care imita ce se intampla in tubul digestiv in cursul digestiei, astfel izolatul proteic hidrolizat este digerat mai repede in comparatie cu izolatul proteic obisnuit.
Vitaminele din Aminotropin sunt in numar de 3: D-pantotenatul de calciu (vitamina B5), vitamina B6 si biotina. Aceste vitamine hidrosolubile ale complexului B contribuie la: metabolismul energetic normal (vitamina B5, vitamina B6, biotina), functionarea normala a sistemului nervos (vitamina B6, biotina), reducerea oboselii (vitamina B5, vitamina B6), functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina B6), metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6) si metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).
Calciul este un mineral destul de comun in natura, existand numerosi compusi ai calciului in diverse roci sau in apa marilor. Si in organismul uman se gaseste intr-o cantitate destul de mare in comparatie cu alte minerale, cea mai mare cantitate de calciu din organism fiind concentrata in oase. Intr-o cantitate mai mica se gaseste si in restul organismului. Calciul are unele contributii importante la functionarea normala a organismului, dintre care amintim: functionarea normala a muschilor; metabolismul energetic normal; mentinerea oaselor normale si neurotransmisia normala.

Aminotropin
132 tablete. Cantitate neta 304 g
Supliment alimentar cu aminoacizi, vitamine si calciu

Ingrediente active per tableta:
L-leucina    400 mg
L-arginina    233,33 mg
L-valina    200 mg
L-izoleucina    200 mg
Clorhidrat de L-ornitina    166,66 mg
Izolat proteic din zer hidrolizat /peptide ale
argininei (PepForm™ Arginine Peptides)    166,66 mg
Clorhidrat de L-lisina    83,33 mg
Calciu (fosfat de calciu)    69,35 mg
D-pantotenat de calciu    0,75 mg
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)    0,5 mg
Biotina    8,4 mcg

Alte ingrediente: polietilen glicol; celuloza microcristalina; carboximetilceluloza sodica; hidroxipropil metil celuloza; antiaglomerant - dioxid de siliciu; colorant - dioxid de titan; antiaglomerant - silicat de potasiu si aluminiu; invelis - esteri ai acidului acetic cu mono- si digliceride ale acizilor grasi; coloranti - ponceau 4R, rosu Allura AC, indigotina..........q.s.
Contine lapte si produse derivate.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in zilele in care va antrenati luati 6 tablete cu 30-60 minute inainte de antrenament si 6 tablete imediat dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati luati 6 tablete dimineata dupa ce va treziti. Consumati tabletele cu un pahar de apa.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1680 / 25.04.2018

Mod de administrare: inainte si dupa antrenament

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: