BCAA 500gr

BCAA 500g

BCAA sub forma pulbere instant, contine trei aminoacizi - leucina, izoleucina si valina.


Ingrediente active per masura de pulbere (14 g):
L-leucina    5000 mg
L-izoleucina    2500 mg
L-valina    2500 mg

O cutie contine 35 portii.

Aroma
RXS395

Descriere

All Stars
BCAA Powder
BCAA Powder fabricat pentru All Stars este un supliment alimentar ce contine trei aminoacizi sub forma libera - leucina, izoleucina si valina - cunoscuti colectiv ca BCAA, dupa abrevierea din limba engleza (Branched Chain Amino Acids).
Aminoacizii sunt substante gasite in toate formele de viata, de la bacterii, alge, plante pana la animale si oameni; se gasesc si in constitutia virusurilor. Fiecare forma de viata isi procura aminoacizii necesari intr-un mod propriu, in functie de natura ei. Animalele obtin aminoacizi prin procesul de digestie a alimentelor consumate, proces in cadrul caruia aminoacizii sunt „eliberati” din proteine, care pot fi considerate ca „lanturi” lungi de aminoacizi, fiecare aminoacid fiind un ochi al lantului.
Toate formele de viata au nevoie de aminoacizi; explicatia acestui fapt se gaseste in rolul important pe care il joaca proteinele in functionarea organismelor. Proteinele intra in constitutia enzimelor, catalizatorii reactiilor biochimice ce au loc in organism; fara enzime este greu de imaginat cum ar fi posibila viata, daca toate procesele metabolice s-ar desfasura aleator si haotic. Proteinele se gasesc si in membrana celulara, unele dintre ele actionand ca transportori, aducand substante din mediul extracelular, respectiv eliminand substante din celula, cum ar fi ionii de sodiu, potasiu (pompa de sodiu si potasiu) sau apa (aquaporinele). Tot proteinele sunt implicate si in stabilizarea acizilor nucleici din celule (histonele) si mentinerea formei celulelor (citoscheletul). Nu in ultimul rand, proteinele (actina si miosina) reprezinta componente majore ale celulelor musculare, fiind responsabile, alaturi de alti factori, de contractiile musculare.
Pentru mentinerea si cresterea masei musculare, unul din factorii hotaratori il reprezinta aportul de aminoacizi, fie sub forma de aminoacizi liberi, cum ar fi leucina sau valina, fie sub forma de proteine sau hidrolizate proteice (lactalbumine, lactoglobuline, cazeine, ovalbumine), fiecare din aceste forme avand avantajele sale. Aminoacizii liberi nu mai trebuie digerati, proces care trebuie sa aiba loc in cazul proteinelor, ci pot fi absorbiti direct, ajungand mai repede in sange si mai departe in muschi. In constitutia organismelor vii se gasesc aproximativ 20 de aminoacizi, fiecare dintre acestia avand functii variate.
L-leucina are numeroase efecte benefice asupra organismului, in special in cazul sportivilor de performanta. Se combina cu izoleucina si valina pentru a proteja masa musculara si a-i furniza energie, ajutand la cresterea nivelului de rezistenta si de energie.
L-izoleucina este un izomer al leucinei. Este importanta in reglarea nivelului de glucoza din sange si ajuta la cresterea nivelului energetic al organismului. L-izoleucina ajuta la refacerea musculara dupa antrenamente si are rol important in metabolismul energetic.
L-valina este un aminoacid necesar pentru sistemul nervos si functiile cognitive.       L-valina este esentiala pentru refacerea tesuturilor musculare si pentru metabolismul muschilor si, de asemenea, creste rezistenta in timpul efortului.

BCAA Powder - Lemon Ice Tea
Pulbere Cantitate neta 500 g
Supliment alimentar cu aminoacizi - aroma de ceai cu lamaie
Cu indulcitori.

Ingrediente active per masura de pulbere (14 g):
L-leucina    5000 mg
L-izoleucina    2500 mg
L-valina    2500 mg

Alte ingrediente: emulgator - ulei de floarea-soarelui; inulina din cicoare; aroma; acid citric; clorura de sodiu; indulcitori - acesulfam de potasiu, sucraloza; aroma naturala; emulgator - lecitina din soia; colorant - curcumina.......q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de BCAA Powder (14 g) cu 250 ml apa intr-un shaker. Consumati 1 - 2 masuri de BCAA Powder per zi. BCAA Powder se poate consuma la micul dejun, inainte sau dupa antrenament.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1747 / 13.07.2018

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.