BETA ALANINE 300g,  SYN

BETA ALANINE 300g, SYN

Beta alanina sub forma de pulbere

Se poate amesteca cu apa sau sucul favorit

Se consuma in timpul diminetii si inainte de antrenament

Ajuta la reducerea oboselii fizice

Un flacon contine 120 de portii a cate 2,5 g

Fabricat in Belgia

RXS415

Descriere

Beta alanina poate ajuta la intarzierea aparitiei oboselii fizice, ducand astfel la cresterea capacitatii de lucru a muschilor si a nivelului de energie, implicit si a performantelor. Beta alanina este foarte eficienta pentru eforturi sustinute de mare intensitate, ce dureaza de la 30 de secunde pana la 4 minute.

Acest lucru se datoreaza participarii beta alaninei la mecanismele care asigura un pH relativ constant in muschi, un factor important pentru activitatea optima a acestora. In cursul activitatii musculare, pot rezulta unii acizi; astfel scade pH-ul din muschi. Acest fapt duce in final la scaderea performantelor.

Beta alanina este o componenta a dipeptidei numite carnosina, alaturi de un alt aminoacid, histidina. Aceasta dipeptida participa efectiv la mentinerea unui pH relativ constant in muschi.

Se prefera suplimentarea cu beta alanina si nu cu dipeptida carnosina, care efectiv participa la procesele de interes in acest caz, deoarece dipeptidele, la fel ca proteinele, sunt descompuse in aminoacizii constituenti la nivelul sistemului digestiv. Astfel, dipeptida intacta nu mai poate ajunge in muschi.

Beta alanina in schimb este absorbita la nivelul sistemului digestiv, de unde ajunge in circulatia sanguina, in final ajungand la muschi. Aici are loc biosinteza dipeptidei carnosina, din cei doi precursori.

Beta Alanine

Pulbere. Cantitate neta 300 g

Supliment alimentar cu beta alanina

Ingrediente active per jumatate de masura de pulbere (2,5 g):

Beta alanina 2,5 g

Alte ingrediente: antiaglomerant - dioxid de siliciu.......q.s.

Poate contine urme de lapte, gluten, soia, ou, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati jumatate de masura de pulbere (2,5 g) cu 250 ml apa sau sucul favorit. In zilele in care va antrenati consumati jumatate de masura de pulbere cu micul dejun sau pranzul si jumatate de masura de pulbere cu 20 de minute inainte de antrenament. In zilele in care nu va antrenati consumati jumatate de masura de pulbere cu micul dejun sau pranzul. Pentru rezultate maxime, consumati produsul pentru o perioada de 10-12 saptamani. 

Atentie!

Beta Alanine poate produce furnicaturi temporare usoare care sunt inofensive. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1885 / 05.03.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.