IM AMINOCRAFT LIQUID, 1000ml

AMINOCRAFT LIQUID IM, 1000ml

Produsul Amino Craft Liquid fabricat de IronMaxx contine peste 12 000 mg aminoacizi puri per portie, cu concentratia ridicata de BCAA (leucina, izoleucina si valina) si acid glutamic, AminoCraft Liquid este furnizorul ideal de aminoacizi pentru construirea masei musculare.
-1000ml
-48% proteine (hidrolizat proteic)
-0,7% zahar
-9% glutamina
-40 portii
-imbunatatit cu vitamina B6

Aroma
RXS293
68,00 lei
.

Descriere

Aminoacizii sunt substante gasite in microorganisme, plante si animale avand origini diferite in functie de organism. Se cunosc aproximativ 500 de aminoacizi insa doar un numar mult mai mic, i.e. 20, se regasesc in constitutia proteinelor. Aminoacizii au fost descoperiti treptat incepand cu primii ani ai secolului al XIX-lea, in general in diverse proteine de origine vegetala si animala (provenite de exemplu din asparagus, lana, caseina etc.).
Proteinele sunt sintetizate in organism pornind de la aminoacizi in cadrul unui proces complex care implica mai multe formatiuni din celula. Lanturile lungi (catenele) de proteine sunt formate prin adaugarea aminoacizilor corespunzatori unul cate unul la catena in formare.
Plantele produc aminoacizii necesari pentru functionarea lor normala pornind de la substante pe care le procura din mediu si lumina solara. Astfel, apa, dioxidul de carbon si compusii azotului prezenti in sol vor fi componentele proteinelor sintetizate de plante, energia pentru aceasta sinteza fiind furnizata de lumina solara.
Animalele si oamenii pot sintetiza in organism unii aminoacizi pornind de la diversi precursori, insa exista unii aminoacizi (numiti din acest considerent esentiali) care nu pot fi sintetizati in organism. Acestia trebuie procurati din alimente care au in compozitie proteine care contin acesti aminoacizi. Proteinele din alimente sunt descompuse in aminoacizii constituenti cu ajutorul sistemului digestiv, dupa care acestia pot fi utilizati pentru sintetizarea proteinelor proprii organismului.
Produsul Amino Craft Liquid fabricat de IronMaxx contine 11,9 g de proteine per     25 ml sub forma de hidrolizat proteic. Hidroliza proteinelor implica descompunerea catenelor lungi ale acestora in unitati mai mici, cum sunt peptidele sau se poate merge chiar pana la aminoacizi liberi. Acest lucru inseamna ca sistemul digestiv nu trebuie sa „lucreze” atat pentru a descompune proteinele din produs in unitatile lor constituente, aminoacizii fiind disponibili pentru organism mai rapid.
Proteinele au o raspandire larga in organism, fiind prezente in constitutia enzimelor, hormonilor, tesutului conjunctiv si nu in ultimul rand in muschi. Celulele musculare contin, pe langa proteinele gasite si in celelalte tipuri de celule, proteine specializate care sunt implicate in contractia musculara numite actina si miosina.
Proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare, numarandu-se printre nutrientii cei mai populari in randul sportivilor. Cresterea masei musculare este un proces complex care implica mai multi factori, insa alaturi de o alimentatie adecvata si un program de antrenamente proteinele au multe de oferit celor interesati de cresterea masei musculare. Produsele cu continut de proteine se pot dovedi utile si celor care practica diverse sporturi in scopuri recreative si doresc un ajutor pentru recuperare.
In profilul de aminoacizi al Amino Craft Liquid se regasesc si aminoacizi cu catena ramificata (leucina, izoleucina, valina) precum si glutamina, un aminoacid util in faza de recuperare.
Amino Craft Liquid contine pe langa proteine si vitamina B6, o vitamina hidrosolubila care contribuie la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, metabolismul normal al proteinelor si glicogenului, reglarea activitatii hormonale si reducerea oboselii.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1473 / 18.07.2017

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.