MEGA CAPS BCAA 5000mg, 150caps, ALL STARS

MEGA CAPS BCAA 5000mg, 150caps, ALL STARS

ALLST MEGA CAPS BCAA 5000mg, 150caps
5000 mg aminoacizi cu catena ramificata (BCAA)
2500 mg leucina + 1250 mg valina + 1250 mg izoleucina
Capsule usor de inghitit
Capsule fara gelatina

Informatii nutritionale : 5 capsule (5,9 g)
Valoare energetica 106 kJ (25,1 kcal)
Grasimi 0,1 g
din care acizi grasi saturati 0,1 g
Glucide 0,8 g
din care zaharuri 0,1 g
Proteine 5,0 g
Sare 0,1 g

Mod de administrare: 5 capsule cu 30 de minute inainte si/sau dupa antrenament.RXS469
141,00 lei
.

Descriere

ALL STARS
BCAA MEGA CAPS


L-leucina, L-izoleucina si L-valina sunt cunoscuti si sub numele de aminoacizi cu catena ramificata (BCAA). Au mai multe efecte benefice, printre care se numara protejarea masei musculare, cresterea nivelului de rezistenta si refacerea tesuturilor musculare. Conform unor studii, L-leucina este un aminoacid deosebit de important atunci cand vine vorba de declansarea sintezei proteinice din tesutul muscular.
Toate formele de viata au nevoie de aminoacizi; explicatia acestui fapt se gaseste in rolul important pe care il au aminoacizii in alcatuirea structurii proteinelor. Acestea sunt formate din numerosi aminoacizi legati unul de altul, formand lanturi lungi. Proteinele indeplinesc mai multe functii importante in organism: controleaza tranzitul substantelor in si din celula, controleaza desfasurarea proceselor metabolice, alcatuiesc formatiunile celulare responsabile pentru contractia musculara.
L-leucina, L-izoleucina si L-valina se incadreaza in grupa aminoacizilor esentiali - acei aminoacizi care nu pot fi sintetizati in organism. Pentru a obtine aminoacizii esentiali, organismul utilizeaza exclusiv proteinele din alimente, care sunt descompuse in unitatile lor constituente, aminoacizii, in cadrul procesului de digestie.
Aminoacizii liberi pot fi absorbiti direct la nivelul sistemului digestiv, spre deosebire de proteine, care mai intai trebuie descompuse de enzimele specifice in aminoacizii constituenti. Multumita acestei caracteristici, aminoacizii liberi pot ajunge mai repede in muschi.


Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 2005 / 02.07.2019

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews