SYN L-ARGININE1000 mg

L-ARGININE 1000 mg

L-Arginine de la Syntech este un produs potrivit pentru sportivii care cauta un produs pur de L-arginina. Aceasta stimuleaza productia de oxid nitric, imbunatateste circulatia sangelui in muschi, rezultand o mai buna pompare musculara si o mai buna hranire a muschilor cu nutrientii de care are nevoie.

Fabricat in Belgia

RXS289
60,00 lei
.

Descriere

L-arginina - un aminoacid - este o componenta a colagenului, enzimelor si hormonilor, a pielii respectiv tesuturilor conjunctive si nu in ultimul rand un precursor al oxidului nitric.

Oxidul nitric este un compus care dilata vasele de sange si le face mai flexibile, marind cantitatea de sange pe care inima o poate pompa si astfel mareste si cantitatea de oxigen si nutrienti care pot fi transportati in muschi. Imbunatatirea fluxului sanguin este benefica si pentru activitatea musculara, ajutand la dezvoltarea acestora.

L-arginina este un aminoacid necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea tesutului adipos, procesele de cicatrizare s.a. Are proprietati antioxidante si ajuta la detoxificarea ficatului.

L-Arginine

90 capsule. Cantitate neta 107 g

Supliment alimentar cu L-arginina

Ingrediente active per capsula:

Alfa-cetoglutarat de L-arginina 1000 mg

Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza E 464, colorant - dioxid de titan E 171; gelifiant - stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu.....q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3 capsule cu 20 de minute inainte de antrenament. 

Atentie!

Nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1886 / 05.03.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.