ALLST WHEY-CRISP BAR, 50g

BATON WHEY-CRISP ALLST, 50g

Baton proteic cu proteine din zer si soia.
-263kcal
-15g proteine
-17g grasimi
-14g carbohidrati
-gust delicios

Pretul este per baton. O cutie contine 24 batoane.

Aroma
RXS245
10,00 lei
.

Descriere

Whey-Crisp Protein Bar este un baton ce contine proteine (15 g per baton) din doua surse: zer si soia. Pe langa acestea, contine si 14 g de glucide.
Zerul obtinut ca un produs secundar al fabricarii branzei este o sursa excelenta de proteine, deoarece proteinele din zer sunt digerate usor si contin toti aminoacizii esentiali. Batonul Whey-Crisp Protein Bar contine izolat proteic din zer, o forma foarte concentrata a zerului, din care s-au exclus aproape in totalitate celelalte componente, in urma ramanand proteinele bogate in aminoacizi esentiali.
Soia este o sursa vegetala de proteine, fiind des utilizata in alimentatie daca se doreste utilizarea proteinelor de origine vegetala. Aceasta alegere este motivata de profilul de aminoacizi al proteinelor din soia. In batoanele Whey-Crisp Protein Bar proteinele din soia sunt prezente sub doua forme: izolat proteic si concentrat proteic.
Cu toate ca glucidele se bucura de o reputatie mai putin ilustra, fiind invinuite de cauzarea unor asa-numite boli ale civilizatiei moderne, in cantitatile optime sunt o sursa importanta de energie pentru cei care au un stil de viata activ.

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.