Baton triple chocolate
Baton Crunchy double white chocolate
Baton triple chocolate
Baton Crunchy double white chocolate

Baton Crunchy Iron Maxx, 45g

2 Recenzie

Baton proteic cu fulgi crocanţi cu proteine din soia
Cu proteine din lapte şi fibre
Două arome delicioase
35% proteine, 11% fibre (aroma Triple Chocolate)
Doar 1,1 g zaharuri per baton de 45 g (aroma Triple Chocolate)

Informaţii nutriţionale - aroma Triple Chocolate: per 100 g / 45 g (1 baton)
Valoare energetică 1462 kJ (350 kcal) / 661 kJ (158 kcal);
Grăsimi 13 g / 5,8 g;
din care acizi graşi saturaţi 6,7 g / 3,0 g;  
Glucide 27 g / 12 g;
din care zaharuri 2,5 g / 1,1 g;
Fibre 11 g / 5,0 g;
Proteine 35 g / 16 g;
Sare 0,46 g / 0,21 g..

Aroma
RXS572
9,00 lei
.

Descriere

Proteinele contribuie la menţinerea şi creşterea masei musculare.
Pentru a sintetiza proteinele din muşchi, organismul utilizează aminoacizii rezultaţi în urma descompunerii proteinelor prezente în alimentele consumate. Odată cu finalizarea digestiei alimentelor, aminoacizii rezultaţi ajung în sânge şi de aici în întreg organismul.
Proteinele din lapte se remarcă, printre altele, prin conţinutul lor de aminoacizi esenţiali. Aceşti aminoacizi au primit această denumire din considerentul că nu pot fi sintetizaţi în organism. Singurul mod de a obţine aceşti aminoacizi este de a consuma alimente bogate în aceştia.
Cele două tipuri principale de proteine din lapte, cazeina şi proteinele din zer, prezintă şi deosebiri.
Cazeina din lapte se digeră mai lent, rămânând în stomac un timp mai îndelungat. Astfel se asigură organismului, şi implicit muşchilor, un flux constant de aminoacizi pentru o perioadă mai lungă.
Proteinele din zer, în schimb, sunt digerate mai rapid.
Proteinele din soia sunt proteine de origine vegetală, însă spre deosebire de alte proteine vegetale, conţin toţi aminoacizii esenţiali.
Cu toate că nu sunt digerate la fel ca ceilalţi nutrienţi din alimente, fibrele sunt utile deoarece ajută la funcţionarea normală a aparatului digestiv.

Crunchy - Triple Chocolate
Cantitate netă 45 g
Baton proteic cu cacao şi fulgi crocanţi cu proteine din soia şi cacao, învelit cu ciocolată neagră (19%) - aromă de ciocolată. Cu îndulcitori. Ambalajul conţine 1 porţie.

Ingrediente: proteine din lapte; îndulcitor - maltitol; umectant - glicerol; gelatină din vită; sirop de polidextroză (polidextroză, apă); fulgi crocanţi cu proteine din soia şi cacao (7,8%) (izolat proteic din soia, amidon de tapioca, cacao cu conţinut scăzut de grăsimi); masă de cacao (7,8%); sirop de fructo-oligozaharide; apă; unt de cacao; pulbere de lapte integral; ulei de floarea-soarelui; cacao cu conţinut redus de grăsimi (1,5%); inulină; arome; sare; emulgator - lecitine din soia; pulbere de lapte cu conţinut scăzut de grăsimi; unt clarificat; îndulcitor - sucraloză. Conţine lapte şi soia. Poate conţine urme de ouă, nuci, susan şi grâu.
Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (2)

2 Recenzie

Cele mai bune batoane proteice
Super delicioase, cu o textura f faina. Le consum dupa antrenament
on

Foarte bun
Delicios si consistent
Recomand
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.