• -40%
IM IIMPERIUS SUGAR REDUCED, 45g

BATON PROTEIC IMPERIUS SUGAR REDUCED IM, 45g

8 BUC ALMOND la oferta, termen de valabilitate  08/2020

Batoanele proteice Imperius Sugar Reduced fabricate de IronMaxx contin 16,2 g proteine de calitate provenite din trei surse: lapte, colagen si soia si au un continut redus de carbohidrati.
-178 kcal/baton
-16,2g proteine/baton
-1,6g zahar/baton
-gust delicios
-ideal  si ca gustare intre mese

Pretul este per baton. O cutie contine 24 batoane.

Aroma
RXS306
4,80 lei 8,00 lei -40%
.

Descriere

Principalele proteine din lapte sunt cazeinele si proteinele din zer, ambele tipuri continand toti aminoacizii esentiali, adica acei aminoacizi care nu pot fi sintetizati in organism si trebuie procurati din alimente. Colagenul este o proteina prezenta, printre altele in tesutul conjunctiv, principalii aminoacizi din compozitia acestuia fiind glicina, prolina si hidroxiprolina. Proteinele din soia se deosebesc de primele doua din punct de vedere al sursei, fiind obtinute dintr-o sursa vegetala - boabe de soia - dar contin aminoacizi esentiali in compozitia lor.
Proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare, numarandu-se printre cei mai populari nutrienti in randul sportivilor. Batoanele Imperius Sugar Reduced contin pe langa proteine si o cantitate de glucide mai mica in comparatie cu batoanele obisnuite, fiind utile si celor care doresc sa-si controleze aportul de glucide.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: