SKYR PROTEIN BAR ALLSTARS
SKYR PROTEIN BAR ALLSTARS

SKYR PROTEIN BAR ALLSTARS

Baton proteic cu brânză tradiţională islandeză de tip Skyr
Cu proteine din lapte
1 baton (35 g) conţine 8,8 g proteine, 6,3 g fibre, 3,5 g grăsimi (aroma Strawberry)
122 kcal per baton (aroma Strawberry)
Gustarea ideală în timpul zilei
Disponibil în două arome delicioase
Învelit în ciocolată cu lapte (Strawberry) sau ciocolată neagră (Mixed Berries)

Informaţii nutriţionale - aroma Strawberry: 100 g / 35 g (1 baton)
Valoare energetică 1475 kJ (353 kcal) / 512 kJ (122 kcal)
Grăsimi 10 g / 3,5 g
din care acizi graşi saturaţi 6,2 g / 2,2 g
Glucide 35 g / 12 g
din care zaharuri 20 g / 7 g
din care polioli 8,4 g / 2,9 g
Fibre 18 g / 6,3 g
Proteine 25 g / 8,8 g
Sare 0,27 g / 0,09 g

Aroma
RXS575
8,00 lei
.

Descriere

Proteinele contribuie la menţinerea şi creşterea masei musculare.
Principalele proteine din lapte sunt reprezentate de cazeine şi proteine din zer. Ambele tipuri conţin toţi aminoacizii esenţiali, adică acei aminoacizi care nu pot fi sintetizaţi în organism şi trebuie procuraţi din alimente. Cazeina este digerată mai lent, în timp ce proteinele din zer sunt digerate mai rapid. Astfel organismul beneficiază de un flux constant de aminoacizi pentru un timp mai îndelungat.
Fibrele sunt substanţe de natură glucidică, dar datorită unor particularităţi pe care le posedă nu toate tipurile de fibre sunt digerate la fel ca restul glucidelor. Fibrele sunt utile deoarece ajută la funcţionarea normală a aparatului digestiv.
Brânza de tip Skyr este o specialitate tradiţională islandeză obţinută din lapte de vacă sau lapte de oaie, produsă încă din epoca vikingilor. Spre deosebire de iaurt, are o consistenţă mult mai fermă. Acest tip de brânză tradiţională are un conţinut de proteine de aprox. 10 g / 100 g şi doar 1 g de grăsimi / 100 g. Dacă dorim să ne completăm alimentaţia cu proteine, brânza de tip Skyr este o alegere ideală.

Skyr Protein Bar - Strawberry
Cantitate netă 35 g
Baton proteic cu înveliş de ciocolată cu lapte (16%) - aromă de căpşuni. Ambalajul conţine 1 porţie.

Ingrediente: sirop de oligofructoză; proteine din lapte; pulbere de lapte degresat; brânză cremoasă uscată de tip Skyr 10% (lapte degresat, cheag microbian, bacterii lactice); umectant - glicerol; sirop de glucoză; unt de cacao; zahăr; inulină; pulbere de lapte integral; masă de cacao; gelatină din vită; bucăţi de căpşuni liofilizate 1,2%; lactoză; acidifiant - acid citric; emulgator - lecitină; aromă naturală. Conţine lapte. Poate conţine urme de ou, alune, nuci caju, migdale, soia şi susan.

Detalii ale produsului..

Greutate
35g

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.