SYN AESTHETIC MASS, 5kg

AESTHETIC MASS, 5kg

Aesthetic Mass contine ingrediente care ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare, asigura o sursa de energie pentru antrenamente intense si ajuta la reducerea oboselii. Un sac contine 40 portii.

O portie (125g) ofera:
- 85g carbohidrati
- 23g proteine din zer ultrafiltrat
- imbunatatit cu creatina, zinc si vitamine
- 10g BCAA's

Aroma
RXS238
203,00 lei
.

Descriere

Supliment alimentar cu proteine din zer, glucide, creatina, vitamine si minerale

In compozitia produsului Aesthetic Mass proteinele provin din concentratul proteic din zer, o sursa excelenta de proteine usor digerabile, care contine toti aminoacizii esentiali – aceia care nu pot fi sintetizati in organism. Concentratul proteic din zer din compozitia Aesthetic Mass este obtinut folosind un procedeu de filtrare prin membrana la temperatura joasa (Cross Flow Membrane filtration).Zincul este un mineral importante pentru organism, datorita rolurilor pe care le indeplineste in functionarea normala a organismului. 
Vitaminele, prin similitudine cu mineralele sunt prezente in alimentatie in cantitati mult mai mici in comparatie cu glucidele sau proteinele, dar cu toate acestea efectele lor sunt sesizate usor: vitaminele B1, B3, B6 si C contribuie la functionarea normala a sistemului nervos respectiv la reducerea oboselii. Vitaminele B6 si C contribuie de asemenea la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente active per masura de pulbere (41,66 g):
Maltodextrina 29,64 g
Concentrat proteic din zer 9,58 g
Creatina monohidrat 1 g
Vitamina C (acid ascorbic) 26,66 mg
Vitamina B3 (nicotinamida) 6,66 mg
Magneziu (citrat de magneziu) 6,33 mg
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 0,6 mg
Zinc (lactat de zinc) 0,5 mg
Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) 0,46 mg

Alte ingrediente: pulbere de cacao cu continut redus de grasime; aroma; agent de ingrosare - guma xantan; corector de aciditate - acid citric; indulcitor - sucraloza; emulgator - lecitina din soia.................q.s.
Contine lapte si produse derivate. Poate contine gluten, crustacee, oua, seminte de susan, nuci.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 3 masuri de pulbere (125 g) cu 300 ml apa. Consumati 6 masuri de pulbere in fiecare zi a saptamanii. In zilele in care va antrenati, consumati 3 masuri intre mese si 3 masuri dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 3 masuri dimineata intre mese si 3 masuri dupa-amiaza intre mese.


Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1340 / 26.09.2016

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.