Lista de produse dupa marca Calivita

Calivita International este o companie multinaţională prezentă în 37 de ţări, având sute de mii de parteneri, lider pe piaţa MLM. De-a lungul celor două decenii de activitate, Calivita International a venit în sprijinul sănătăţii consumatorilor prin produsele sale de o calitate deosebită, fabricate din materii prime naturale, având ca scop utilizarea şi prelucrarea pe o scară cât mai largă a substanţelor active vegetale provenite din culturi bio. Pe lângă inovaţiile bazate pe cele mai recente rezultate ale cercetărilor ştiinţifice, sunt folosite şi plante utilizate de sute de ani în medicina tradiţională.
Calivita oferă în acelaşi timp partenerilor săi posibilitatea obţinerii unei vieţi de calitate prin dezvoltarea propriei afaceri de succes, fără a avea nevoie de un capital iniţial semnificativ.

Se afiseaza 1-46 din 46 produs(e)

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.