Conditii de livrare

Produsele achizitionate pe www.xnutrition.ro sunt livrate prin curierat rapid de catre firma de curierat FAN COURIER, in 24 ore lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii. Taxa de transport este unica, de 15 lei, indiferent de locatia de livrare, numarul de produse comandate sau de dimensiunea coletului.

Se pot returna produsele?

Conform legii, poti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului.

Returul trebuie anuntat pe mail sau pe fax, completat formularul de retur si trimis produsul prin curierat rapid catre noi, costul transportului de retur fiind suportat de client. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar, in maxim 14 de zile de la data denuntarii contractului, in contul indicat de client, mai putin costul transportului.

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a va retrage din prezentul contract privind achiziţionarea produselor noastre, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere este suficient să ne informaţi utilizând o declaraţie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. Nu este nevoie să folosiţi un formular anume.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia eventualelor costuri suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.
Termenul este respectat dacă produsele returnate sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele, rambursarea integrală a sumelor datorate urmând a se face în maximum o zi lucrătoare de la data primirii acestora, prin ordin de plată în contul indicat de dumneavoastră.
Important: În conformitate cu prevederile legale, costul direct al returnării produselor revine cumpărătorului..

Contact: X STAR TRADE AND DISTRIBUTION SRL
Informatii si comenzi:
Telefon: 0738 100 255 (Vodafone) Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
E-mail: office@x-star.ro sau office@xnutrition.ro (timp raspuns max 1 zi lucratoare)
Program relatii cu clientii:
Telefon: 0738 100 255 (Vodafone)
Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sediu:
X STAR TRADE AND DISTRIBUTION SRL
Calea Aviatorilor Nr.18, B4
Ghiroda, Judet Timiș

Ne puteti contacta telefonic la numarul de mai sus pentru comenzi, informatii suplimentare despre produs sau informatii despre promotiile in desfasurare.

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.