Alege modalitatea dorita de plată:

    Plata la livrare / ramburs: poti plati numerar, la primirea coletului;

    Plata prin ordin de plata / transfer bancar: noi iti trimitem proforma aferenta si , odata achitata, iti poti primi produsul dorit.

    Plata cu cardul prin PlatiOnline: Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele
    VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
    Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul,tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele xnutrition

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.