Xnutrition este un magazin online de suplimente nutritive avizate de Ministerul Sanatatii. Xnutrition este un proiect care a inceput din pasiune pentru sport, cu dorinta de a promova un stil de viata sanatos si activ.

Xnutrition pune la dispozitia ta un serviciu GRATUIT de consultanta in domeniile: suplimente nutritive, nutritie si programe de antrenament. Colegii nostri, antrenori si nutritionisti, sunt activi , de luni pana vineri, intre orele 9:00-15:30.

De asemenea, toate comenzile plasate online sunt confirmate telefonic. Colegele noastre de la departamentul de confirmari, te vor contacta in cel mai scurt timp posibil de la data plasarii comenzii.

Daca intampini greutati in plasarea comenzilor, ai vreo sugestie sau vreo problema cu comanda, ne poti scrie la adresa de email office[@]x-star.ro (fara paranteze patrate) sau contacta telefonic la numarul 0738 100 255. Orice problema va fi rezolvata in timp util. Aceasta este o promisiune!

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.