CREATINA MONOHIDRATA PURA ALLST, 500G

CREATINA MONOHIDRATA PURA ALLST, 500G

1 Recenzie

Creatina monohidrat sub forma de pulbere
Fara alte ingrediente
Fara aroma
Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate
Ideal pentru cei care cauta un suport nutritional pentru antrenamente intensive
Continutul unui flacon este suficient pentru 100 de zile

2 lingurite rase de pulbere (5 g) ofera:
5000 mg creatina monohidrat

SNSS000041
228,00 lei
.

Descriere

Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g creatina.
Energia provenita din alimente este utilizata de organism pentru a sintetiza o substanta numita ATP (acid adenozin-trifosforic) - un compus cu un rol cheie in metabolismul energetic. Atunci cand organismul are nevoie de energie, ATP-ul este descompus in doua substante (ADP si fosfat anorganic), proces insotit de eliberare de energie.
Aceasta energie poate fi utilizata, printre altele pentru a face posibile contractiile musculare. Pe masura ce ATP-ul se epuizeaza, intervin mecanisme ce asigura restabilirea nivelului acestuia; intr-un astfel de mecanism intervine si creatina, sau mai exact forma fosforilata a acesteia, fosfocreatina.
Masa musculara creste si datorita efortului, ca o adaptare la acesta; pe masura ce creste efortul depus in timpul exercitiilor fizice va creste si masa musculara, daca organismul primeste si nutrientii de care are nevoie. Cu toate acestea, efortul fizic, care consuma o mare cantitate de energie, joaca si el rolul lui bine definit.

Creatine Monohydrate
Pulbere. Cantitate neta 500 g
Supliment alimentar cu creatina monohidrat - aroma neutra

Ingrediente active per 2 lingurite rase de pulbere (5 g):
Creatina monohidrat 5000 mg

Mod de administrare: ca supliment alimentar, adaugati 2 lingurite rase de pulbere (5 g) intr-un shaker ce contine 200 ml apa si agitati bine. Consumati 5 g de pulbere pe zi. Produsul se poate consuma la micul dejun, inainte sau dupa antrenament. Consumati creatina pentru o perioada de 12 saptamani, urmate de o pauza de 4 saptamani, dupa care repetati ciclul.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 2079 / 13.11.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (1)

1 Recenzie

Creatină
Calitate foarte buna, se simte diferenta inca de la prima utilizare,efect rapid,energie si pompare la un alt nivel.
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.