Krea7 Superalkalin 180

Krea7 Superalkalin 180caps

Tabletele Krea7 Superalkaline combina sase derivati ai creatinei perfect coordonati cu un agent de tamponare a pH-ului unic pentru a crea un produs cu creatina foarte eficient. 

Datorita utilizarii celor sase forme de creatina si a capacitatii de tamponare specifice, fazele de incarcare apartin trecutului.

Contine:

Clorhidrat de creatina

Citrat de creatina

Alfa cetoglutarat de creatina

Creatina fosfat

Malat de tri-creatina

Creatina piruvat

Bicarbonat de sodiu

Continutul unui flacon este suficient pentru 60 de zile

Fabricat in Germania

RXS368
203,00 lei
.

Descriere

Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g creatina.

Organismul obtine energie din nutrientii (glucide, lipide, proteine) prezenti in alimente. Prin descompunerea acestora se obtine, in final, o molecula numita ATP (acid adenozintrifosforic) - un compus cu un rol cheie in metabolismul energetic. Atunci cand organismul are nevoie de energie, ATP-ul este descompus in doua substante (ADP si fosfat anorganic), proces insotit de eliberare de energie.

Aceasta energie poate fi utilizata, printre altele pentru a face posibile contractiile musculare. Pe masura ce ATP-ul se epuizeaza, intervin mecanisme ce asigura restabilirea nivelului acestuia; intr-un astfel de mecanism intervine si creatina, sau mai exact forma fosforilata a acesteia, fosfocreatina.

Fosfocreatina este implicata, impreuna cu ADP - ul in regenerarea ATP - ului in muschi, atunci cand nivelul acestuia scade. ATP - ul se poate sintetiza utilizand energia provenita din nutrienti, lucru care se si intampla, dar pana ce aceste procese pot face posibila sinteza ATP - ului, fosfocreatina este responsabila de regenerarea ATP - ului in muschi, facand astfel posibila continuarea activitatii musculare chiar daca scade nivelul ATP.

Krea7 Superalkaline

180 tablete. Cantitate neta 400,3 g

Supliment alimentar cu creatina

Ingrediente active per tableta:

Amestec de creatina

   Clorhidrat de creatina 267 mg

   Citrat de creatina 267 mg

   Alfa cetoglutarat de creatina 267 mg

   Creatina fosfat 267 mg

   Malat de tri-creatina 267 mg

   Creatina piruvat 267 mg

   Bicarbonat de sodiu 100 mg

Alte ingrediente: agenti de eliberare - stearat de magneziu, fosfat de calciu, dioxid de siliciu; stabilizatori - polivinilpirolidona E1201, lecitine E322, acizi grasi, E570; agenti de glazurare - amidon hidroxipropilic E1440, carboximetilceluloza de sodiu E466; coloranti - dioxid de titan E 171, indigotina E 132, cosenila E 120......q.s.

Poate contine urme de gluten, soia, lapte si ou.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi cu un pahar de apa. 

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 2831 / 01.02.2022

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.