Krea7 Superalkalin 180

Krea7 Superalkalin 180caps

Tabletele Krea7 Superalkaline fabricate de IronMaxx combina sase derivati ai creatinei perfect coordonati cu un agent de tamponare a pH-ului unic pentru a crea un produs cu creatina foarte eficient.
Datorita utilizarii celor sase forme de creatina, fazele de incarcare apartin trecutului.
-formula cu 7 tipuri de creatina
-concentratie maxima

RXS368
137,00 lei
.

Descriere

Energia este necesara pentru desfasurarea majoritatii proceselor care au loc in organism, inclusiv pentru efectuarea exercitiilor fizice. In organism energia se obtine pornind de la substantele ajunse in organism prin intermediul alimentelor - glucide, lipide, proteine.
In cadrul proceselor catabolice, glucidele, lipidele si proteinele sunt descompuse in molecule mai mici, ajungand in final sa fie transformate in dioxid de carbon si apa. Energia chimica obtinuta ca urmare a acestor reactii este utilizata pentru sinteza unui compus numit acid adenozin trifosforic (abreviat ATP). Acest compus are un rol foarte important in metabolismul energetic, energia continuta in legaturile macroergice (cu un continut mare de energie) ale acestui compus fiind eliberata atunci cand acesta se descompune in acid adenozin difosforic (ADP) si fosfat anorganic. Energia astfel eliberata se utilizeaza pentru toate procesele care necesita un aport de energie, e.g. sinteza proteinelor si nu in ultimul rand contractia musculara.
Pe langa glucide, lipide, proteine si enzimele implicate in transformarea acestora in metabolismul energetic mai intervine si o substanta numita creatina, substanta care reprezinta in acelasi timp si unul dintre cele mai populare ingrediente ale produselor utilizate de sportivi pentru marirea performantelor.
Tabletele Krea7 Superalkaline fabricate de IronMaxx combina sase derivati ai creatinei perfect coordonati cu un agent de tamponare a pH-ului unic pentru a crea un produs cu creatina foarte eficient. Datorita utilizarii celor sase forme de creatina si a capacitatii de tamponare specifice, fazele de incarcare apartin trecutului.
Creatina este un derivat al aminoacizilor, gasita in cantitati mici in creier, ficat, rinichi, insa 95% din creatina prezenta in organism se gaseste in muschii scheletici. In muschii scheletici, 40% din creatina este sub forma libera, iar 60% este sub forma de fosfocreatina. O persoana cu o masa corporala de 70 kg are in organism 120 - 140 g creatina.
Fosfocreatina este implicata, impreuna cu ADP - ul in regenerarea ATP - ului in muschi, atunci cand nivelul acestuia scade. ATP - ul se poate sintetiza utilizand energia provenita din glucide sau lipide, lucru care se si intampla, dar pana ce aceste procese pot face posibila sinteza ATP - ului, fosfocreatina este responsabila de regenerarea ATP - ului in muschi, facand astfel posibila continuarea activitatii musculare chiar daca scade nivelul ATP.
Astfel, avand in vedere implicarea sa in metabolismul energetic, suplimentarea cu creatina este utila sportivilor care doresc sa obtina cat mai mult de la antrenamentele lor, deoarece mareste performantele fizice in timpul exercitiilor fizice intense succesive de scurta durata, efect obtinut printr-un aport de 3 g de creatina per zi.

Krea7 Superalkaline
180 tablete. Cantitate neta 408,0 g
Supliment alimentar cu creatina

Ingrediente active per tableta:
Buffered Krea7 Superalkaline Formula
Clorhidrat de creatina 267 mg
Citrat de creatina 267 mg
Alfa cetoglutarat de creatina 267 mg
Creatina fosfat 267 mg
Malat de tri-creatina 267 mg
Creatina piruvat 267 mg
Bicarbonat de sodiu 100 mg

Alte ingrediente: agenti de eliberare - stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agenti de incarcare - fosfat tricalcic, polivinilpirolidona; agent de glazurare (amidon modificat E 1440; agent de eliberare - talc E 553b; selac E 904; hidroxid de amoniu E 527; umectant - glicerol E 422; coloranti - dioxid de titan E 171; indigotina E 132; rosu Allura AC E 129)............q.s.
Poate contine urme de gluten, lactoza, oua si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 pana la 3 tablete pe zi cu un pahar de apa.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: