MEGA CAPS CREATIN 5000mg, 150 caps, ALL STARS

MEGA CAPS CREATIN 5000mg, 150 caps, ALL STARS

Creatina monohidrata pura 1000mg
Capsule fara gelatina
Capsule usor de inghitit
150 mega caps

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 5 capsule pe zi. Consumati capsulele cu un pahar de apa. Consumati creatina pentru o perioada de 8-12 saptamani, urmate de o pauza de 4 saptamani, dupa care repetati ciclul.


RXS474
113,00 lei
.

Descriere

ALL STARS
MEGA CAPS CREATIN
Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g creatina.
Energia provenita din alimente este utilizata de organism pentru a sintetiza o substanta numita ATP (acid adenozintrifosforic) - un compus cu un rol cheie in metabolismul energetic. Atunci cand organismul are nevoie de energie, ATP-ul este descompus in doua substante (ADP si fosfat anorganic), proces insotit de eliberare de energie.
Aceasta energie poate fi utilizata, printre altele pentru a face posibile contractiile musculare. Pe masura ce ATP-ul se epuizeaza, intervin mecanisme ce asigura restabilirea nivelului acestuia; intr-un astfel de mecanism intervine si creatina, sau mai exact forma fosforilata a acesteia, fosfocreatina.
In acest mod, organismul nu ramane fara energie imediat dupa epuizarea ATP-ului, nivelul acestuia putand fi refacut mai rapid. Pe termen mai lung, energia se obtine din glucide, sau lipide dar pe termen scurt creatina participa la mentinerea nivelurilor de energie.
Acest lucru este util deoarece masa musculara creste si datorita efortului, ca o adaptare la acesta; pe masura ce creste efortul depus in timpul exercitiilor fizice va creste si masa musculara, daca organismul primeste si nutrientii de care are nevoie. Cu toate acestea, efortul fizic, care consuma o mare cantitate de energie, joaca si el rolul lui bine definit.


Informatii nutritionale

Informatii nutritionale : 5 capsule (5,9 g) / 100 g
Valoare energetica 21,7 kJ (5,2 kcal) / 366 kJ (87,9 kcal)
Grasimi 0,1 g / 1 g
   din care acizi grasi saturati 0,1 g / 0,4 g
Glucide 0,8 g / 12,9 g
   din care zaharuri 0,1 g / 0,1 g
Proteine 0,1 g / 0,1 g
Sare 0,1 g / 0,2 gMega Caps Creatin
150 capsule. Cantitate neta 177 g
Supliment alimentar cu creatina monohidrat

Ingrediente active per capsula:
Creatina monohidrat 1000 mg

Alte ingrediente: capsula - hidroxipropilmetilceluloza; antiaglomeranti - stearat de magneziu, dioxid de siliciu............q.s.
Poate contine urme de gluten, ou, soia si lapte (inclusiv lactoza).

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 5 capsule pe zi. Consumati capsulele cu un pahar de apa. Consumati creatina pentru o perioada de 8-12 saptamani, urmate de o pauza de 4 saptamani, dupa care repetati ciclul.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1999 / 02.07.2019

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.