CREA-TRONA DOUBLE BUFFERED CREATINE...

CREA-TRONA DOUBLE BUFFERED CREATINE 120caps

Creatina ultrapura dublu tamponata este mai stabila in mediul acid al stomacului si este absorbita mai usor.
Tamponul bicarbonat din Crea-Trona® ajuta tamponul bicarbonat al organismului, care imbunatateste performantele in timpul antrenamentelor intense.

- o portie (4 caps) ofera 3g Crea-Trona®

RXS353
72,00 lei
.

Descriere

SynTech
Double Buffered Creatine by Crea-Trona®Creatina este un derivat al metabolismului proteic care participa la energogeneza, fiind important pentru contractia musculara.
    Activitatea fizica si sportiva intensa creste consumul de energie al organismului, putand cauza dezechilibre. Deoarece creatina se „degradeaza” in cazul exercitiilor intense, se recomanda o suplimentare cu aceasta pentru a ajuta regenerarea organismului dupa eforturi intense.
    Creatina intervine in contractiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicata in metabolismul energetic tisular. Este produsa in ficat, pancreas si rinichi si este transportata la muschii organismului prin fluxul sanguin. Odata ajunsa in masa musculara, este convertita in fosfocreatina care este folosita pentru obtinerea ATP-ului (adenozin trifosfat).
    Creatina se gaseste in alimente, cum ar fi: heringul, somonul, tonul si carnea de vita, insa cea mai buna sursa este suplimentul alimentar care este o sursa concentrata de creatin-monohidrat. Studii stiintifice au demonstrat ca creatina nu este numai o sursa de energie care fortifica muschii, ci si un supliment important deoarece: creste masa musculara si puterea; sustine dezvoltarea musculaturii slabe si a masei musculare, in general, fara a creste grasimea din organism; imbunatateste performanta in cazul unor exercitii intense de scurta durata, precum si a exercitiilor intermitente; poate reduce oboseala prin diminuarea nivelului de acid lactic din muschi; cu cat antrenamentele sunt mai intense, cu atat se imbunatatesc masa si forta musculara.
SynTech a ales sa foloseasca aceasta creatina ultrapura dublu tamponata in locul creatinei alcaline, datorita faptului ca prima este mai stabila in mediul acid al stomacului si este absorbita mai usor. Tamponul bicarbonat din Crea-Trona® ajuta tamponul bicarbonat al organismului, care imbunatateste performantele in timpul antrenamentelor intense. Multumita absorbtiei facile, Crea-Trona® este absorbita complet si nu cauzeaza retentie de apa, situatie ideala pentru cresterea fortei si a masei musculare slabe.Double Buffered Creatine by Crea-Trona®
120 capsule Cantitate neta 106 g
Supliment alimentar cu creatina

Ingrediente active per capsula:
Crea-Trona® creatina monohidrat
dublu tamponata    750 mg

Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza E464, dioxid de titan E171; gelifiant - stearat de magneziu......q.s.
Nu contine nuci ca ingrediente, dar poate contine urme de arahide si diverse tipuri de nuci si seminte. Poate contine gluten, oua, soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in zilele in care va antrenati consumati 2 capsule cu 20 de minute inaintea antrenamentului si 2 capsule imediat dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 2 capsule dimineata pe stomacul gol si 2 capsule dupa-masa, intre mese.

Atentie!
Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase, cu varste cuprinse intre 18 - 55 ani. Nu utilizati produsul daca sunteti insarcinata sau alaptati. Nu se administreaza copiilor si persoanelor cu afectiuni renale. Consultati un medic inainte de a consuma produsul daca suferiti de orice afectiuni sau urmati un tratament.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1627 / 13.02.2018

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.