CREA-TRONA DOUBLE BUFFERED CREATINE...

CREA-TRONA DOUBLE BUFFERED CREATINE 120caps

Capsule cu creatina Creapure® dublu tamponata

3 g creatina Creapure® dublu tamponata in portia zilnica de 4 capsule

Faza de incarcare nu este necesara

Continutul unui flacon este suficient pentru 30 de zile

Fabricat in Belgia

RXS353
133,00 lei
.

Descriere

Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g creatina.

Creapure® dublu tamponat se obtine prin adaugarea carbonatului de sodiu si a bicarbonatului de sodiu la creatina Creapure®. Cele doua minerale ajuta la crearea unui mediu alcalin.

Creatina Creapure® dublu tamponata este mai eficienta decat alte tipuri de creatina, multumita sistemului tampon dublu (Double Buffered) alcatuit din cele doua componente, carbonat de sodiu si bicarbonat de sodiu. Acest sistem tampon dublu impiedica scaderea rapida a pH-ului din muschi in timpul antrenamentelor. Astfel, se poate mari durata antrenamentului si se poate sprijini refacerea mai rapida mai pH-ului initial din muschi dupa antrenament.

Sistemul tampon dublu ajuta si la o digestie mai eficienta a Creapure® dublu tamponat; pe langa aceasta actioneaza ca un sistem tampon pentru acidul lactic ce poate fi produs in muschi in timpul exercitiilor fizice, ducand la imbunatatirea performantelor. Astfel, antrenamentele pot fi mai lungi si rezistenta este imbunatatita.

Creapure® dublu tamponat incepe sa actioneze de la prima administrare, astfel ,,faza de incarcare” nu este necesara. Totodata, este cunoscut faptul ca daca uitam sa ne hidratam in timpul antrenamentului si am consumat creatina monohidrat, putem constata ca devenim deshidratati, lucru care nu este valabil in situatia in care consumam creatina Creapure® dublu tamponata.

Double Buffered Creatine by Creapure® pH10

120 capsule Cantitate neta 107 g

Supliment alimentar cu creatina

Ingrediente active per capsula:

Creapure® creatina monohidrat dublu tamponata 0,75 g

Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza E464; gelifiant - stearat de magneziu......q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in zilele in care va antrenati consumati 2 capsule cu 20 de minute inaintea antrenamentului si 2 capsule imediat dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 2 capsule dimineata pe stomacul gol si 2 capsule dupa-masa, intre mese. 

Atentie!

Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase, cu varste cuprinse intre 18 - 55 ani. Nu utilizati produsul daca sunteti insarcinata sau alaptati. Nu se administreaza copiilor si persoanelor cu afectiuni renale. Consultati un medic inainte de a consuma produsul daca suferiti de orice afectiuni sau urmati un tratament.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1627 / 13.02.2018

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.