CREATINE CREAPURE MONOHYDRATE SYN, 400g

CREATINE CREAPURE MONOHYDRATE SYN, 400g

Creatina monohidrat Creapure sub forma de pulbere

Fara alte ingrediente

5 g creatina monohidrat Creapure in fiecare masura de pulbere

Recomandat persoanelor care doresc sa obtina cat mai repede o musculatura puternica si recuperare rapida

Un flacon contine 80 de portii a cate 5 g

Fabricat in Belgia

Descriere

Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g creatina.

Creatina este o substanta asemanatoare aminoacizilor care este prezenta si in organism, 95% din aceasta gasindu-se in muschii scheletici. Joaca un rol in producerea energiei, forma sa fosforilata, fosfocreatina, fiind implicata impreuna cu ADP-ul (acidul adenozindifosforic) in regenerarea ATP-ului (acidul adenozin trifosforic) in muschi, atunci cand nivelul acestuia scade.

ATP-ul este o molecula care contine legaturi specifice, numite macroergice. Prin ruperea acestor legaturi, respectiv descompunerea ATP se elibereaza o cantitate mare de energie.

Energia necesara contractiei musculare, printre altele, se obtine in acest mod; odata ce scade nivelul ATP, energia disponibila muschilor este mult redusa. Prin interventia rapida a fosfocreatinei se asigura refacerea mai rapida a nivelului de ATP, pana ce intervin alte procese biochimice mai lente care pot reface nivelul ATP.

Creatine Creapure

Pulbere Cantitate neta 400 g

Supliment alimentar cu creatina

Ingrediente active per masura (5 g):

Creapure® creatina monohidrat 5 g

Poate contine urme de lapte, gluten, soia, oua, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de produs (5 g) cu 250 ml apa. Faza de incarcare: consumati 4 masuri per zi, la intervale regulate, timp de 5 zile. Mentinere: incepand cu ziua 6, consumati 1 masura per zi. 

Atentie!

Nu se administreaza femeilor insarcinate, femeilor care alapteaza, persoanelor cu afectiuni renale sau copiilor. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr. 2039 / 30.08.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.