SYN CREATINE MONOHYDRATE, 300g

CREATINE MONOHYDRATE SYN, 300g

Este un supliment alimentar ce contine ca unic ingredient creatina monohidrat si este recomandat persoanelor care doresc sa obtina cat mai repede o musculatura puternica, rezistenta si recuperare rapida.

5 g creatina monohidrat in fiecare portie de 5 g

Un flacon contine 60 de portii a cate 5 g

Fabricat in Belgia

RXS288
90,00 lei
.

Descriere

Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g creatina.

Creatina este o substanta asemanatoare aminoacizilor care este prezenta si in organism, 95% din aceasta gasindu-se in muschii scheletici. Joaca un rol in producerea energiei, forma sa fosforilata, fosfocreatina, fiind implicata impreuna cu ADP-ul (acidul adenozindifosforic) in regenerarea ATP-ului (acidul adenozin trifosforic) in muschi, atunci cand nivelul acestuia scade.

ATP-ul este o molecula care contine legaturi specifice, numite macroergice. Prin ruperea acestor legaturi, respectiv descompunerea ATP se elibereaza o cantitate mare de energie.

Energia necesara contractiei musculare, printre altele, se obtine in acest mod; odata ce scade nivelul ATP, energia disponibila muschilor este mult redusa. Prin interventia rapida a fosfocreatinei se asigura refacerea mai rapida a nivelului de ATP, pana ce intervin alte procese biochimice mai lente care pot reface nivelul ATP.

Creatine Monohydrate

Pulbere. Cantitate neta 300 g

Supliment alimentar cu creatina

Ingrediente active per masura (5 g):

Creatina monohidrat 5 g

Poate contine urme de lapte, gluten, soia, ou, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de pulbere (5 g) cu 250 ml apa. In perioada de incarcare, consumati 4 masuri de pulbere per zi la intervale regulate timp de 5 zile. Faza de mentinere: incepand din ziua a 6-a, consumati1 masura de pulbere per zi.

Atentie! 

Nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu afectiuni renale sau copiilor. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1506 / 09.08.2017

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.