COLLAGEN PROFESSIONAL LIQUID IM, 1000ml
COLLAGEN PROFESSIONAL LIQUID IM, 1000ml

COLLAGEN PROFESSIONAL LIQUID IM, 1000ml

Colagen hidrolizat din vita sub forma lichida

Completat cu vitamina C

Aroma delicioasa de corcoduse

Pentru o piele neteda, ferma si radianta

Benefic pentru articulatii

Continutul unui flacon este suficient pentru 40 de zile

Fabricat in Germania

Informatii nutritionale - aroma Mirabelle Plum: 100 ml / 25 ml

Valoare energetic 967 kJ (227 kcal) / 241 kJ (57 kcal)

Grasimi 0 g / 0 g

   din care acizi grasi saturati 0 g / 0 g

Glucide 14 g / 3,5 g

   din care zaharuri 13 g / 3,3 g

Proteine 40 g / 9,9 g

Sare 0,41 g / 0,10 g

Aroma
RXS300

Descriere

Proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare.

Vitamina C contribuie la: formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a ligamentelor, metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a sistemului imunitar, reducerea oboselii si extenuarii.

Colagenul reprezinta cea mai abundenta familie de proteine din organismul mamiferelor, alcatuind aproximativ 30% din masa totala de proteine. Se cunosc 28 de tipuri de colagen, avand caracteristici comune dar si numeroase diferente. Colagenul fibrilar joaca un rol predominant structural in organism, contribuind la forma si proprietatile mecanice ale unor tesuturi, cum sunt pielea, vasele de sange, oasele si articulatiile.

Principalii aminoacizi din colagen sunt glicina, prolina si hidroxiprolina, ultimul dintre acestia reprezentand circa 25% din totalul aminoacizilor. In compozitia colagenului s-au decelat si aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) - L-leucina, L-valina, L-izoleucina.

Colagenul din compozitia produsului este hidrolizat, adica este supus unui proces similar celui care are loc in sistemul digestiv. Prin descompunerea moleculelor mari de colagen in unitati mai mici, digestia lui va fi mai rapida, deoarece nu trebuie descompuse lanturile lungi de proteina, constituite din mii de aminoacizi, ci doar unitatile mai mici formate dintr-un numar mult mai redus de aminoacizi. Astfel aminoacizii care alcatuiesc colagenul ajung mai repede in sange si de aici in intreg organismul, inclusiv in muschi.

Collagen + Vitamin C Liquid - Mirabelle Plum

Lichid. Cantitate neta 1000 ml

Supliment alimentar cu colagen hidrolizat si vitamina C - aroma de corcoduse. Cu zaharuri si indulcitor.

Ingrediente active per 25 ml:

Colagen hidrolizat 10 g

Vitamina C (acid L-ascorbic) 60 mg

Alte ingrediente: apa; fructoza; concentrat din suc de portocale; acidifiant - acid citric; aroma; conservanti - sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; indulcitor - glicozide ale steviolului; emulgator - mono- si digliceride ale acizilor grasi..............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 25 ml Collagen + Vitamin C Liquid pe zi. Agitati bine flaconul inainte de consum. 

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1959 / 24.05.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.