TEST X ALLST, 150caps

TEST X ALLST, 150caps

Test – X  este un supliment alimentar ce contine acid D-aspartic, Tribulus terrestris si zinc, destinat celor care urmaresc cresterea performantelor sportive si totodata cresterea masei musculare slabe, printr-o combinatie de antrenamente si alimentatie adecvata.

-2000mg tribulus terrestris
-2800mg acid d-aspartic
-15mg zinc
-capsule ultra concentrate
-testat antidoping
-30 portii

Descriere

Test – X fabricat de All Stars este un supliment alimentar ce contine acid D-aspartic, Tribulus terrestris si zinc, destinat celor care urmaresc cresterea performantelor sportive si totodata cresterea masei musculare slabe, printr-o combinatie de antrenamente si alimentatie adecvata.
Acidul D-aspartic este un aminoacid natural descoperit in anul 1827 de catre farmacistul francez Plisson. De asemenea, acidul D-aspartic stimuleaza cresterea nivelului unor neurotransmitatori, incluzand dopamina si GABA, care imbunatatesc activitatea creierului, actionand in acelasi timp ca stimulant al memoriei. Datorita cresterii rapide a productiei de hormoni masculini, un numar destul de mare de efecte benefice asupra sanatatii au fost asociate suplimentarii cu acid D-aspartic, majoritatea acestora fiind legate de cresterea performantelor sportive. Acidul D-aspartic este foarte util celor care doresc cresterea fortei si puterii musculare, a energiei, rezistentei si dobandirii de masa musculara.
Tribulus terrestris este o planta care creste in numeroase zone tropicale, dar si in zone cu clima moderata de pe glob. Utilizarea sa are o istorie indelungata, populatia din intreaga lume utilizand Tribulus terrestris pentru metinerea starii generale de sanatate, pentru cresterea libidoului si a tonusului masei musculare. Datorita reputatiei sale, atletii au inceput sa utilizeze suplimente alimentare cu Tribulus terrestris pentru cresterea nivelului de energie, pentru sustinerea functionarii sanatoase a sistemului endocrin si imbunatatirea musculaturii in vederea unor antrenamente intense. Tribulus terrestris este eficient pentru cei care doresc sa isi dezvolte rapid masa musculara si forta. Atletii implicati in sporturi bazate pe forta, cum sunt culturistii, halterofilii, au putut constata o crestere semnificativa a musculaturii lor si, implicit, a performantelor.

Zincul este un metal cu numeroase utilizari, fiind utilizat in primele baterii, diverse aliaje si cosmetica. Multitudinea de ”utilizari” se reflecta si in celulele organismului, unde zincul are numeroase functii de indeplinit. Este un constituent al anumitor metalo-enzime, (s-au descoperit peste 200) prima dintre acestea fiind descoperita in anul 1940. In organismul uman se afla circa 1-2 g zinc, distribuit in diverse tesuturi. Zincul este implicat in sinteza normala a proteinelor, componentele esentiale ale fiecarei celule musculare.

Test-X2
150 capsule. Cantitate neta 174 g
Supliment alimentar cu acid D-aspartic, extract de Tribulus terrestris si zinc

Ingrediente active per capsula:
Acid D-aspartic 560 mg
Extract de Tribulus terrestris 400 mg
din care saponine 320 mg
Zinc 3 mg

Alte ingrediente: capsula - gelatina din vita; antiaglomeranti - stearat de magneziu, dioxid de siliciu................q.s.
Poate contine urme de gluten, lactoza, soia si albumina din ou.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 5 capsule Test X dimineata la micul dejun. Consumati capsulele cu un pahar de apa. Consumati Test X zilnic pentru o perioada de 6 saptamani, faceti o pauza de 2 saptamani, dupa care reluati ciclul.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul. Nu se administreaza persoanelor sub 18 ani, femeilor insarcinate, care alapteaza sau care doresc sa devina insarcinate.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1286 / 13.06.2016

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.